Högeffektssugning och -blåsning Rinkeby-Kista

På plats utan ansträngning

Ett samtal räcker. Högeffektssugning och -blåsning i Rinkeby-Kista 24/7. Hos oss får du alltid en lokal sugbil.

Högeffektssugning och -blåsning 24/7

Högeffektssugning och -blåsning är avsett för sugning och blåsning av olika material. Vår jourhavande sugbil är redo att hjälpa dig med alla materialförflyttningsbehov.

Borttagning av olika material

Blåsningsarbeten

Rensningar

Spolbilarbeten

Spolbiljour

Sugning av sågspån

Borttagning av isolering

Borttagning av jord

Borttagning av brandbelastning

Sugning av blöta material

Småkrossning

Stenkross, blåsull

Behöver du materialborttagning eller överföring?

Med en sugbil kan man avlägsna material från övervåningen och källarplan, utföra källarfördjupningar, avloppsledningsöppningar i trånga utrymmen och inuti byggnader samt avlägsna betong, tegel och grus vid renoveringsobjekt. Med en sugbil kan man också utföra blåsarbeten, såsom till exempel fylla grunden med grus. Blåsning kan också användas för att utföra olika grus- och sandarbeten, såsom dräneringssystem och avloppsledningar och för att fylla källare. Det är också möjligt att förflytta olika pulver. Det är även möjligt att förflytta pellets och säd med denna metod. Inom industrin används högeffektssugning inom gjuterier, betonganläggningar, värmeanläggningar och sågverk. De vanligaste sugningsarbetena inom industrin är bland annat rengöring och högeffektssugning av pannor, silos och behållare.

Play Video

Sugbil på plats i Rinkeby-Kista 24/7

När du behöver en sugbil i området kring Rinkeby-Kista, kontakta 24 Center direkt på 020 74 24 70. Vi arbetar enligt en nödcentralsprincip och reagerar omedelbart på alla dina behov. Vi förhindrar att skadorna eskalerar genom telefonrådgivning och skickar en kunnig sugbil till platsen i bästa fall redan inom 15 minuter. Uppdraget utförs av en spolbil i området kring Rinkeby-Kista som hanterar arbetet från början till slut på dina villkor. Den lokala spolbilen känner till Rinkeby-Kistas bostadsområde och i bästa fall även dess byggnadsbestånd, hittar snabbt målet och gör det nödvändiga arbetet på nolltid.

Vi är med dig från början till slut

Känner du dig irriterad av att behöva kontakta flera installatörer för att sedan få veta att de inte kan ta på sig mer arbete?


Kontakta och beställ


 

Efter beställning får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

 


 

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och feedback

Kontakta och beställ

Du får en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider

Fakturering och feedback

Utförda uppdrag

...

...

...

...

Vad säger folk om våra spolbiltjänster?

Det är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Kontakta oss!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Högeffektssugning och -blåsning 24/7

Högeffektssugning och -blåsning är avsett för sugning och blåsning av olika material. Vår jourhavande sugbil är redo att hjälpa dig med alla materialförflyttningsbehov.

Map of Sverige

Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourhavande central för fastighetsteknik. Vi erbjuder hjälp gällande fastighetstekniska problem. Ni får all hjälp angående fastighetsteknik, både brådskande och icke-brådskande, med endast ett telefonsamtal.

24 Center Sveriges huvudkontor befinner sig på Forsbyvägen 6, Knivsta. Från huvudkontoret betjänar vår kundservice hela Sverige angående fastighetstekniska problem.

24 Center ser till att kunden får kontakt med rätt leverantör som kan vara på rätt tid på plats. Vi tycker att det ska vara bekymmersfritt och snabbt att få hjälp då man behöver den!

De flesta reparations-, underhållnings- och installationsjobb i bostad eller bostadsrätt, man måste äga och bo i bostaden under perioden som arbetet utförs för att få rotavdrag. 24 Center hjälper att ansöka om rotavdrag och kundbetjäningen hjälper dig med frågor angående rotavdrag.

Upp till 30% av arbetskostnaden. Vi hjälper att ansöka om rotavdrag åt er ifall ni är berättigade till rotavdrag.

Typiska skador som omfattas av hemförsäkringen är vattenskador orsakade av trasiga rör eller utrustning kopplad till den samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet vid vattenskada påverkas av den trasiga anordningens eller rörledningens ålder.

Ring ändå. 24 Centers kundtjänst vill hjälpa kunder i alla nödsituationer. Samtalet är kostnadsfritt och många saker kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på kundtjänstens erfarenheten.

24 Center servar även mindre brådskande beställningar. Jobb som beställs minst tre arbetsdagar tidigare har också en billigare timavgift. Du kan själv lägga beställningen som en onlinebeställning på vår hemsida på 24center.se/online-bestallning

Senaste bloggar

Brunn stopp i rören
Rörjour

Stopp i rören

Det här är en artikel, ifall du behöver hjälp med att få upp ett avlopp som fått stopp, klicka här. Bubbel betyder trubbel Drar toaletten

Läs mer