Avtalskundskap för kommersiella fastigheter

Avtalskundskap med 24 Center

Avtalskundskap med 24 Center passar speciellt åt företag som arbetar med fastigheter. T.ex. kontorsbyggnader, restauranger, köpcenter, övervakningsbolag och deras ägare.

Vi för samman fastighetskunder, installationsföretag, grossister och andra intressentgrupper till ett utvecklande nätverk inom husteknik. Tillsammans med våra samarbetspartners möjliggör vi att alla kan få husteknisk service oberoende av tid och plats.

Vi vill betjäna och hjälpa alla som behöver hjälp så snabbt som möjligt och så professionellt som möjligt. När en husteknisk skada sker finns det inte tid att förlora. Genom att få hjälp så snabbt som möjligt minimerar du risken att skadan eskalerar. Reagera snabbt, för du kan spara upp till miljontals kronor i kostnader då du får hjälp genast. 24 Center ser till att du får professionell hjälp, oftast redan inom 15 minuter. Ring 020 74 24 70, vi är redo att hjälpa!

24 Centers verksamhet baserar sig på att omfattande beakta kundens alla behov. Kundnöjdhet hör till våra kärnvärden och vi vill ge den bästa hustekniska servicen, oberoende av tid och plats. Vi är specialiserade i försäljning av husteknisk jourservice och kundbetjäning.

Efter varenda utförda uppdrag skickar vi ett feedbackformulär för kundnöjdhet. Kunderna ger feedback åt 24 Centers kundbetjäning samt om erfarenheten som en helhet. Baserat på feedbacken utvecklar vi vår service att bli ännu bättre.

Gå med oss för att utveckla servicen för vårdutrymmen till den bästa helheten som finns.