Högeffektsspolbil OFTA PÅ PLATS
REDAN INOM 15 MINUTER

Ett samtal räcker. Jourtjänsten inom fastighetsteknik betjänar dig 24/7.
Vi är din enda avtalspartner, hos oss får du alltid en lokal högeffektsspolbil.

Högeffektssugning och -blåsning 24/7

Högeffektssugning och -blåsning är avsett för sugning och blåsning av olika material. Vår jourhavande högeffektsspolbil är redo att hjälpa dig med alla dina materialförflyttningsbehov.

Med en högeffektsspolbil kan man avlägsna material från övervåningen och källarplan, utföra källarfördjupningar, avloppsledningsöppningar i trånga utrymmen och inuti byggnader samt avlägsna betong, tegel och grus vid renoveringsobjekt.

Med en högeffektsspolbil kan man också utföra blåsarbeten, såsom till exempel fylla grunden med grus. Blåsning kan också användas för att utföra olika grus- och sandarbeten, såsom dräneringssystem och avloppsledningar och för att fylla källare. Det är också möjligt att förflytta olika pulver. Det är även möjligt att förflytta pellets och säd med denna metod.

Inom industrin används högeffektssugning inom gjuterier, betonganläggningar, värmeanläggningar och sågverk. De vanligaste sugningsarbetena inom industrin är bland annat rengöring och högeffektssugning av pannor, silos och behållare.

Vi arbetar enligt en nödcentralsprincip och reagerar omedelbart på alla dina behov. Uppgifterna vidarebefordras till våra lokala partners som hanterar arbetet från början till slut på dina villkor. Vi vet alltid vilka av proffsen som kan utföra arbetet bäst och snabbast.

Kontakta omedelbart 24 Centers nummer 020 74 24 70

Tjänster

Play Video

Du betjänas alltid av en lokal högeffektsspolbil!

Karta över Sverige
Puhelin ikoni

Vi besvarar ditt samtal
omedelbart 24/7/365

pakettiauto ikoni

Vi skickar genast
ett proffs till platsen

100% ikoni

Vi erbjuder 100%
nöjdhetsgaranti

Vi har jour varje dag.
Ring för att få ett proffs på plats!

247 ympärivuorokauden

Kontakta oss

Kontakta oss