Elektriker ofta på plats
redan inom 15 minuter

Ett samtal räcker. Jourtjänsten inom fastighetsteknik betjänar dig 24/7.
Vi är din enda avtalspartner, hos oss får du alltid en lokal elektriker.

Elektriker på plats 24/7

24 Centers jourhavande elektriker är redo att hjälpa dig då du fått problem med elen hemma hos dig! Ifall det blev strömavbrott, kortslutning eller lamporna tänds inte så hjälper vi! Kontakta kundservicen via 020 74 24 70

Ifall man inte har kunskap om el är det livsfarligt att försöka reparera elapparater i hemmet på egen hand. El luktar inte och har inte ljud för sig så det kommer ingen varning före elstöten ifall du råkar ta i en blottad ledning. Ifall du är ens aningen osäker så låt ett proffs ta hand om problemet istället.

Du kan spara tiotusentals kronor i reparationskostnader genom att reagera omedelbart på problemet och ringa 24 Centers jour på 020 74 24 70. Ifall du är berättigad till rotavdrag ansöker vi om det för dig.

Vid elektriska skador finns ingen tid att slösa och att snabbt hitta en skicklig elektriker är utomordentligt viktigt. Vi arbetar enligt en nödcentralsprincip och reagerar omedelbart på alla dina behov. Vi förhindrar att skadorna eskalerar genom telefonrådgivning och skickar en kunnig elektriker. Elektrikern kan ofta vara på plats redan inom 15 minuter.

 

Vi utför även mindre brådskande elarbeten

En del små eljobb kan man utföra hemma själv ifall man vet vad man gör. Större eljobb kan däremot kräva planering och själva genomförandet kan vara ett större projekt. Därför är det oftast bäst att anlita ett proffs. Vi hjälper dig att hitta en kunnig samt behörig elektriker även för större projekt. Tack vare ett brett nätverk av samarbetspartners över hela Sverige som är redo att hjälpa dig kan vi . Allt från små elfel till större renoveringsprojekt eller nybyggen så hjälper vi! 

På plats när det behövs!

Ofta brukar man veta i förväg att man kan ha behov av en elektriker redan långt före det är dags att installera en ny apparat hemma. Disk- eller tvättmaskiner behöver sina egna uttag och ifall du vet att du hjälp av en elektriker vid installation av en ny maskin så är det bättre att beställa elektrikern tidigare än senare. Behovet av renovering samt nybygge är också nåt man brukar veta om i god tid före. Vid mindre brådskande ärenden kan du  beställa online.

Men ibland kan behovet av en elektriker överraska en. Då du behöver snabbt en elektriker så ring 24 Centers kundservice på 020 74 24 70

Uppgifterna vidarebefordras till våra lokala partners som tar hand om arbetet från början till slut.

Tjänster

Play Video

Du betjänas alltid av en lokal elektriker!

Karta över Sverige

Vanligt ställda frågor

  • Vardagspris (7-15) exkl. rot är 1135 kr/h (min. 2h) + 790 kr servicebil. Inkl. rot är vardagspriset 795 kr/h (min. 2h) + 790 kr servicebil.
  • Jourpris (vardagar 15-23, lö-sö) exkl. rot är 2270 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift. Inkl. rot är jourpriset 1589 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Materialavgift kan tillkomma.
    Prissättningen på 24 Centers service hittar du på https://24center.se/priser/
  • Små eljobb som t.ex. byte av lampa eller säkring klarar de flesta av utan utomstående hjälp. Som regel kan man tänka att om man är ens lite osäker så är det bättre att söka professionell hjälp med elinstallationer i hemmet. 
  • Proppsäkringar får man byta ut själv så länge man kommer ihåg elsäkerheten. Automatsäkringar måste alltid bytas ut av proffs.

Dessa artiklar kan intressera dig

Vi har jour varje dag.
Ring för att få ett proffs på plats!

247 ympärivuorokauden

Kontakta oss

Kontakta oss