Rekrytering

På denna sida hittar du lediga tjänster hos 24 Center!

Vem är vi och vad gör vi?

24 Center är en nödcentral inom fastighetsteknik som grundades år 2017 i Finland. I Finland har vårt företag vuxit och vi har redan börjat planera att ta oss in på den europeiska marknaden. 2021 utökade vi vår verksamhet till Sverige och Norge och detta är bara början. För tillfället har 24 Center ungefär 30 medarbetare och huvudkontoret i Finland ligger i Vanda, nära köpcentret Jumbo. Kontoret i Sverige befinner sig i Knivsta

24 Center är ett företag som utvecklas, växer och internationaliseras. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom huset både i Finland och eventuellt även internationellt. Vi uppmärksammar våra medarbetares styrkor och kompetensområden och ger stöd i frågor som kräver utveckling. Tack vare en platt hierarki kan du verkligen påverka och se resultatet av ditt arbete.

Vi jobbar hårt och med hög kvalitet, men det betyder inte att du inte kan ha kul på jobbet. Du kan jobba hos oss med ett öppet sinne och vara dig själv. Vid behov försöker vi vara flexibla, till exempel med arbetstider eller semestrar.

Blev du intresserad att jobba för 24 Center men hittade inte en lämplig position? Lämna en öppen ansökan!

Hur syns våra värden i vardagen?

Av våra värden formas meningen: Always better experience together, vilket betyder bl.a:

  • Vi vill ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet. Som ett växande företag erbjuder vi inga stela driftsmetoder som har finslipats till perfektion under decennier, utan våra processer och metoder utvecklas kontinuerligt. Samtidigt betyder det också att en del växtvärk kan uppstå längs vägen. Ofullständighet, snabb respons och flexibilitet är därför alltid närvarande i vår vardag.
  • För oss är kundupplevelsen i centrum för allt vi gör, men våra värderingar är inte begränsade till enbart kundupplevelsen utan inkluderar även våra partners och medarbetare!
  • Vi är ett trevligt gäng som gärna jobbar tillsammans för ett gemensamt mål. Vi håller ihop och strävar varje dag till att bli bättre. Tack vare en platt hierarki kan alla påverka det som är gemensamt och hjälpa till att utveckla företaget.

Lämna en öppen ansökan:

Values of 24 Center