RekrytERING

På denna sida hittar du lediga tjänster hos 24 Center!

Det finns inga lediga arbetsplatser just nu.

24 Center söker en ekonomi & reklamationsassistent!

Bakgrund
24 Center är en jourcentral inom fastighetsteknik som vet vilka av proffsen som kan vara på plats snabbast! 24 Center vill lösa fastighetstekniska problem snabbt och pålitligt, när som helst och var som helst. Genom samarbetspartners inom bla vvs, el, avloppstjänst och lås hjälper vi kunder runt om i hela Sverige.

Vill du vara med utveckla våra arbetssätt inom ekonomi och reklamationer?
Nu söker vi en lösningsorienterad och engagerad ekonomi & reklamationsassistent till vårt svenska team! Ekonomiarbetet innefattar bla. arbetsuppgifter såsom fakturering, betalningar och inkassoärenden. I arbetet ingår också att besvara inkommande ärenden från kunder, leverantörer och myndigheter via telefon och mejl. Reklamationsarbetet handlar om att ta emot, behandla och följa upp inkommande kundreklamationer.

Vårt mål är att tillhandahålla ett effektivt och högkvalitativt arbetssätt där vi alltid strävar efter att ge en utmärkt kundservice! Därför söker vi dig, en självständig ekonomi & reklamationsassistent som kan bidra med utveckling och som kan skapa mervärde för våra kunder.

Kontoret är i dagsläget beläget i centrala Knivsta, i nära anslutning till tågstationen. Du arbetar tillsammans med ett tight team där det råder en prestigelös och välkomnande stämning. Vi arbetar på ett öppet och ärligt sätt gentemot varandra, våra kunder, och våra partners. Vi är ett växande bolag som strävar efter att erbjuda våra anställda goda utvecklingsmöjligheter!

För att lyckas i rollen ser vi att du

Information:

Arbete: Ekonomi & reklamationsassistent
Behov: 1 heltidsanställd
Anställningsform: Heltid/deltid
Placeringsort: Knivsta
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ansök senast: 2021-02-15
Mejla din ansökan till: [email protected]

För mer information: Kontakta oss på: 020 74 24 71

Om du tror att rollen passar in på dig, se då till att inkomma med din ansökan så snabbt som möjligt! Intervjuer sker nämligen löpande.

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää