RekrytERING

På denna sida hittar du lediga tjänster hos 24 Center!

Det finns inga lediga arbetsplatser just nu.

Kundsupport/Säljare

24 Center är en jourcentral inom husteknik som vet vilka av proffsen som kan vara på plats snabbast.

24 Center vill lösa byggtekniska problem snabbt och pålitligt, när som helst och var som helst. Då vi samarbetar med olika företag vidarebefordrar vi uppdragen till det installationsföretag som snabbast kan komma på plats. Vi har samarbetspartners inom bland annat VVS-, el, kylutrustnings, kloaktjänst, automations-, glasreparations och låsföretag. Vi arbetar på ett öppet och ärligt sätt gentemot våra kunder, partners och samhället.

Vårt företags mål är att tillhandahålla en effektiv men framför allt högkvalitativ kundtjänst samt utföra ett professionellt arbete för att uppfylla de behov som finns på den hustekniska marknaden. Vårt mål är att skapa ny flexibilitet i husteknikbranschen. Som 24 Centers kundtjänstmedarbetare betjänar du kunder per telefon och e-post på vårt kontor.

Kundkretsen består av privat- och företagskunder, som vanligtvis behöver snabb husteknisk service. Vi introducerar våra anställda väl, vi förväntar oss därför inte att du kan allt direkt. Dock ska man ha vissa grundläggande kunskaper. Du kan vara rätt person för vårt företag om du har följande:

Vi planerar arbetet tillsammans med vår anställda för att göra det så passande och funktionellt som möjligt. I vårt företag erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter. Vi tar hänsyn till våra anställdas styrkor och kompetensområden och ger stöd i frågor som kräver utveckling.

Vi erbjuder dig en fast timlön + skiftersättning + bonuslön.Kundsupportens faktiska månadslön är cirka 3000 euro beroende på månad / skift.

Vi på 24 Center utför vårt arbete ordentligt och med hög kvalitet, men det betyder inte att vi inte kan ha kul och njuta av arbetet. Vi arbetar här med ett öppet sinne och är oss själva. Vid behov försöker vi även vara flexibla till exempel vad gäller arbetstid eller semester.

Vårt företagskontor ligger i Aviapolis i nya och bekväma lokaler med goda transportförbindelser, nära Jumbo shoppingcenter och flygplatsen.

Information:
Jobb: Kundservice representant / säljare
Behov: 2 anställd
Plats: Robert Hubervägen 3 B, 01510 Vanda/ Finland
Ansökningsperiod: senast 31.04.2021
Intervjudatum: Så snart en lämplig sökande hittats
Ytterligare information: Henrik Jyränoja / +358505664065
Ansökningar: henrik.jyranoja@24center.fi eller +358505664065

Information:

Arbete: Kundsupport/Säljare
Behov: 2 arbetstagare
Plats: Aviapolis, Vanda
Ansökningstid: senast 31.04.2021
Intervjudatum: Så snart en lämplig kandidat har hittats
Mer information: Henrik Jyränoja / +35850566406
Ansökningar: henrik.jyranoja(at)24center.fi eller +35850566406

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää