Rengöring 24/7

På plats utan ansträngning

Ett samtal räcker. Fastighetsteknisk hjälp alltid vid din sida. Hos oss får du alltid en lokal rengöring.

Specialstädning 24/7

Har det skett en miljöskada eller måste en död katt tas bort från källaren? Våra specialstädare är färdiga att hjälpa dig i alla dina städningsbehov från luktborttagning till farligt rengöringsarbete.

Städning

Rengöring

Farliga ämnen

Krävande städning

Egendomsskydd

Dödsbostädning

Miljöskador

Skadedjur

Graffiti

Vattenskador

Tillfälliga toaletter

Växelflakstjänster

Luktborttagning

Desinficering

Farliga ämnen

En överraskande situation där du behöver specialstädning?

När olyckan inträffar finns ingen tid att förlora och det är av yttersta vikt att snabbt hitta en kunnig specialstädare. Genom att reagera på problemet omedelbart och ringa vår jourservice sparar du tid och möda.

Play Video

Du betjänas alltid av en lokal specialstädare!

Vi arbetar enligt nödcentralsprincipen och svarar omedelbart på alla dina behov. En lokal specialiststädare känner till bostadsområdet och i bästa fall även dess byggnadsbestånd, tar sig dit snabbt och gör det nödvändiga arbetet på ett ögonblick. Vi förhindrar spridning av skador vid telefonrådgivning och skickar en kunnig specialstädare på platsen i bästa fallet redan inom 15 minuter.

Vi är med dig från början till slut

Känner du dig irriterad av att behöva kontakta flera installatörer för att sedan få veta att de inte kan ta på sig mer arbete?


Kontakta och beställ


 

Efter beställning får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

 


 

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och feedback

Kontakta och beställ

Du får en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider

Fakturering och feedback

Utförda uppdrag

...

...

...

...

Kontakta oss!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Rengöring - 24/7

Har det skett en miljöskada eller måste en död katt tas bort från källaren? Våra specialstädare är färdiga att hjälpa dig i alla dina städningsbehov från luktborttagning till farligt rengöringsarbete.

Stockholm

Borås

Eskilstuna

Gävle

Göteborg

Halmstad

Helsingborg

Hudiksvall

Jönköping

Kalmar

Karlstad

Linköping

Luleå

Lund

Malmö

Norrköping

Sundsvall

Trelleborg

Trollhättan

Uddevalla

Umeå

Uppsala

Vänersborg

Västerås

Växjö

Örebro

Östersund

Map of Sverige

Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourhavande central för fastighetsteknik. Vi erbjuder hjälp gällande fastighetstekniska problem. Ni får all hjälp angående fastighetsteknik, både brådskande och icke-brådskande, med endast ett telefonsamtal.

24 Center Sveriges huvudkontor befinner sig på Forsbyvägen 6, Knivsta. Från huvudkontoret betjänar vår kundservice hela Sverige angående fastighetstekniska problem.

24 Center ser till att kunden får kontakt med rätt leverantör som kan vara på rätt tid på plats. Vi tycker att det ska vara bekymmersfritt och snabbt att få hjälp då man behöver den!

De flesta reparations-, underhållnings- och installationsjobb i bostad eller bostadsrätt, man måste äga och bo i bostaden under perioden som arbetet utförs för att få rotavdrag. 24 Center hjälper att ansöka om rotavdrag och kundbetjäningen hjälper dig med frågor angående rotavdrag.

Upp till 30% av arbetskostnaden. Vi hjälper att ansöka om rotavdrag åt er ifall ni är berättigade till rotavdrag.

Typiska skador som omfattas av hemförsäkringen är vattenskador orsakade av trasiga rör eller utrustning kopplad till den samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet vid vattenskada påverkas av den trasiga anordningens eller rörledningens ålder.

Ring ändå. 24 Centers kundtjänst vill hjälpa kunder i alla nödsituationer. Samtalet är kostnadsfritt och många saker kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på kundtjänstens erfarenheten.

24 Center servar även mindre brådskande beställningar. Jobb som beställs minst tre arbetsdagar tidigare har också en billigare timavgift. Du kan själv lägga beställningen som en onlinebeställning på vår hemsida på 24center.se/online-bestallning

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer