Rörmokare ofta på plats
redan inom 15 minuter

Ett samtal räcker. Jourtjänsten inom fastighetsteknik betjänar dig 24/7.
Vi är din enda avtalspartner, hos oss får du alltid en lokal rörmokare.

Rörmokare 24/7

Är avloppsrören tilltäppta eller är de frusna? Våra jourhavande rörmokare är redo att hjälpa dig med alla VVS-problem, från tilltäppta rör till upptining av frusna rör och reparation av läckande rör.

Vid vattenskador, stäng omedelbart av vattnet vid huvudvattenmätaren, ifall möjligt. På så sätt kan vi på samma gång minimera skadan. Du kan spara tiotusentals kronor i reparationskostnader genom att genast reagera på problemet och ringa vår jour. Kom ihåg att du kan få rotavdrag för det utförda arbetet.

I händelse av rörskador finns ingen tid att slösa och att snabbt hitta en skicklig rörmokare är väldigt viktigt. Vi arbetar enligt en nödcentralsprincip och reagerar omedelbart på alla dina behov. Vi förhindrar att skadorna eskalerar genom telefonrådgivning och skickar en kunnig rörmokare ofta till platsen redan inom 15 minuter.

Uppgifterna vidarebefordras till våra lokala partners som hanterar arbetet från början till slut på dina villkor.

Vi utför akuta och även mindre brådskande VVS-jobb enligt dina önskemål                     

Vi utför mångsidigt VVS-arbeten, men till våra vanligaste uppgifter tillhör rörbrott, läckande kranar och vattenskador av olika slag. I situationer som dessa, där kunnig hjälp behövs hastigt, är vi dessutom snabbt på plats. Agera omedelbart då du märker ett fel. Stäng av vattnet från huvudvattenmätaren och ta direkt kontakt med oss så kommer vi omedelbart och fixar problemet. När du ringer till vårt jourhavande nummer (020 74 24 70), hjälper våra kundbetjänare dig och kan ge råd hur du kan undvika att skadan blir värre.

Vi utför dessutom också jobb som inte är lika akuta och våra rörmokare finns till ert bruk precis när ni behöver det. Ni kan beställa en professionell tekniker till nybyggen eller renoveringsjobb. Ta kontakt så kan vi tillsammans reda ut behoven ni har. Vi utför hela hemmets vatten-, värme- och ventilationssystem enligt dina önskemål. Vi utför dessutom också större arbeten och erbjuder även jourtjänster. Vi utövar också fuktighetsmätningar, kartlägger potentiella vattenskador och utför olika sorters installationer.

Kontakta oss

Vi hjälper dig då skadan sker. Ring 24 Center 020 74 24 70 eller beställ online vid mindre brådskande ärenden.

Tjänster

Play Video

Du betjänas alltid av en lokal rörmokare!

Karta över Sverige

Vanligt ställda frågor

  • Vardagspris (7-15) exkl. rot är 1070 kr/h (min. 2h) + 690 kr servicebil. Inkl. rot är vardagspriset 749 kr/h (min. 2h) + 690 kr servicebil.
  • Jourpris (vardagar 15-23, lö-sö) exkl. rot är 2140 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Materialavgift kan tillkomma.
  • Prissättningen på 24 Centers service hittar du på https://24center.se/priser/
  • Ifall det är stopp i avloppet på toaletten lönar det sig att beställa en rörmokare, för att försäkra att det inte uppstår fler skador. Ifall stoppet inte är djupt i rören och de andra avloppen i fastigheten drar, så kan det räcka med  en rörmokare. Ifall stoppet sitter djupare, kan det hända att rörmokarens verktyg inte räcker och då kan det behövas en spolbil för att lösa stoppet.
  • Ifall golvbrunnen inte drar och vattnet börjar stiga upp från golvbrunnen lönar det sig att professionell hjälp kommer och löser problemet. Som första hjälp kan man kolla ifall det blivit stopp p.g.a främmande föremål (hår, sand mm.) i golvbrunnen.
  • Det bästa skulle vara att beställa en rörmokare till platsen. Ifall man vill vänta på att det blir varmare väder så finns det alltid en risk att isen i rören skapar rörbrott. En professionell rörmokare klarar av att smälta frusna rör på ett säkert sätt och kolla ifall det har orsakat mer skador och reparera eventuella skador.

Dessa artiklar kan intressera dig

Brunn

Stopp i avlopp

Det här är en artikel, ifall du behöver hjälp med att få upp ett avlopp som fått stopp, klicka här. Bubbel betyder trubbel Drar toaletten

Läs mer
Puhelin ikoni

Vi besvarar ditt samtal
omedelbart 24/7/365

pakettiauto ikoni

Vi skickar genast
ett proffs till platsen

100% ikoni

Vi erbjuder 100%
nöjdhetsgaranti

Vi har jour varje dag.
Ring för att få ett proffs på plats!

247 ympärivuorokauden

Kontakta oss

Kontakta oss