Rörmokare ofta på plats
redan inom 15 minuter

Ett samtal räcker. Jourtjänsten inom fastighetsteknik betjänar dig 24/7.
Vi är din enda avtalspartner, hos oss får du alltid en lokal rörmokare.

Rörmokare 24/7

Är avloppsrören tilltäppta eller är de frusna? Våra jourhavande rörmokare är redo att hjälpa dig med alla VVS-problem, från tilltäppta rör till upptining av frusna rör och reparation av läckande rör.

Vid vattenskador, stäng omedelbart av vattnet vid huvudvattenmätaren, ifall möjligt. På så sätt kan vi på samma gång minimera skadan. Du kan spara tiotusentals kronor i reparationskostnader genom att genast reagera på problemet och ringa vår jour. Kom ihåg att du kan få rotavdrag för det utförda arbetet.

I händelse av rörskador finns ingen tid att slösa och att snabbt hitta en skicklig rörmokare är väldigt viktigt. Vi arbetar enligt en nödcentralsprincip och reagerar omedelbart på alla dina behov. Vi förhindrar att skadorna eskalerar genom telefonrådgivning och skickar en kunnig rörmokare ofta till platsen redan inom 15 minuter.

Uppgifterna vidarebefordras till våra lokala partners som hanterar arbetet från början till slut på dina villkor.

Vi utför akuta och även mindre brådskande VVS-jobb enligt dina önskemål                     

Vi utför mångsidigt VVS-arbeten, men till våra vanligaste uppgifter tillhör rörbrott, läckande kranar och vattenskador av olika slag. I situationer som dessa, där kunnig hjälp behövs hastigt, är vi dessutom snabbt på plats. Agera omedelbart då du märker ett fel. Stäng av vattnet från huvudvattenmätaren och ta direkt kontakt med oss så kommer vi omedelbart och fixar problemet. När du ringer till vårt jourhavande nummer (020 742 470), hjälper våra kundbetjänare dig och kan ge råd hur du kan undvika att skadan blir värre.

Vi utför dessutom också jobb som inte är lika akuta och våra rörmokare finns till ert bruk precis när ni behöver det. Ni kan beställa en professionell tekniker till nybyggen eller renoveringsjobb. Ta kontakt så kan vi tillsammans reda ut behoven ni har. Vi utför hela hemmets vatten-, värme- och ventilationssystem enligt dina önskemål. Vi utför dessutom också större arbeten och erbjuder även jourtjänster. Vi utövar också fuktighetsmätningar, kartlägger potentiella vattenskador och utför olika sorters installationer.

Kontakta oss

Vi hjälper dig då skadan sker. Ring 24 Center 020 74 24 70 eller beställ online vid mindre brådskande ärenden.

Tjänster

Play Video

Du betjänas alltid av en lokal rörmokare!

Karta över Sverige

Dessa artiklar kan intressera dig

Puhelin ikoni

Vi besvarar ditt samtal
omedelbart 24/7/365

pakettiauto ikoni

Vi skickar genast
ett proffs till platsen

100% ikoni

Vi erbjuder 100%
nöjdhetsgaranti

Vi har jour varje dag.
Ring för att få ett proffs på plats!

247 ympärivuorokauden

Kontakta oss

Kontakta oss

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää