Loyalty Program

Gå med i Loyalty Program och dra nytta av det!
Efter den första beställningen kan du registrera dig på Loyalty Program.

Loyalty Program Medlemskap

24 Centers Loyalty Program är för kunder som vill dra mer nytta av fördelarna som vår kund. Vi kan erbjuda våra Loyalty Program kunder stora fördelar med bredden i vårt nätverk – oavsett om det är frågan om billigare priser vid beställning, att hitta en bra hemförsäkring eller om du vill öka ditt kunnande inom byggteknik.

Grundidén i 24 Center har ända från början varit att på ett snabbt och högkvalitativt sätt tjäna och hjälpa privatpersoner och fastighetsägare som kämpar med byggtekniska problem. Vi är glada över att kunna erbjuda alla 24 Center-kunder ett mer omfattande serviceutbud i form av Loyalty Program.

Medlemmar i Loyalty Program kommer att få Loyalty Program-mail med begränsade erbjudanden på 24 Centers tjänster, länkar till våra utvalda partners intressen samt artiklar och informationspaket relaterade till byggteknik. För mer information om fördelarna med Loyalty Program, besök registreringssida.

Alla kunder som beställer ett proffs på plats kommer att få en inbjudan att gå med i Loyalty Program efter beställningen. Att gå med är enkelt, en länk skickas till dig via e-post. Medlemskapet tvingar dig inte att göra några inköp och kan avslutas när som helst via länken som finns i e-postmeddelandet.

Vi önskar dig givande stunder i vårt Loyalty Program!