Löddeköpinge spolning av avlopp

Spolbil Löddeköpinge

I början av augusti fick 24 Centers kundbetjäning in ett samtal av en herre från Löddeköpinge. Han hade fått stopp i avloppet hemma hos sig och behövde en spolbil på plats för att få stoppet löst. De gick tillsammans igenom detaljerna av jobbet med 24 Centers kundservice, kundservicen tog upp all nödvändig information och de kom överens om tiden då spolbilen skulle vara på plats. 

Efter några timmar var spolbilen på plats och teknikern påbörjade jobbet. Teknikern fick inte upp avloppen helt och hållet på första besöket men de kom överens om att filma avloppet så att de får upp stoppet helt och hållet. Ett par dagar senare kom teknikern tillbaka, filmade avloppet och fick löst stoppet. Han gav även några tips åt beställaren för att minimera chansen att problemet skulle upprepas.

Faktura för beställningen

Arbetet (Spolbil, vardagar 07-15) 2h 3380.00 kr

Servicebil 890.00 kr

Rotavdrag Skattereduktion -1014.00 kr

Totalt att betala: 3256.00

Feedback efter arbetet

24 Center skickar alltid ett feedbackformulär efter varenda utförda arbete. Där får beställaren själv berätta om sin upplevelse, bedöma upplevelsen på ett vitsord från 1-10. 24 Center förbättrar sin service enligt feedback som kommer in efter utförda arbeten. 

Så här beskrev beställaren sin erfarenhet:

Han lyckades inte få helt rätt på stoppet så han fick komma tillbaka någon dag senare med kamera och gjorde en ny spolning. Allt gick bra och jag fick se rören samt fick nya bra tips. (Samma kille som kom) kundtjänst hanterade det bra när jag ringde åter och det blev ett garanti ärende på deras uppmaning vilket uppskattades.

Fri feedback från beställaren:

Mycket trevlig person som kom. Beskrev vad han gjorde och gav mig tips och råd. Gjorde ett bra jobb!

Beställaren gav som vitsord åt 24 Centers kundbetjäning 9/10. Åt teknikern gavs ett vitsord på 10/10.

 

Ring 24 Center då du behöver spolbil

Har du också fått problem med avloppet hemma hos dig? 24 Center har hjälpt otaliga privatpersoner i nöd. Vi tar även emot mindre brådskande ärenden och då kan du även beställa online, eller ringa kundbetjäningen ifall du känner att du hellre vill prata med en stödperson genast. Kundbetjäningen har öppet 24/7 och ser till att du får den hjälp som du behöver. Ring 020 74 24 70 så hjälper vi. Ifall du har fått problem med avloppet och behöver en spolbil snabbt på plats, ring 24 Center kundbetjäning. Kundbetjäningen har öppet 24/7. Vi har service inom det mesta angående husteknik. Ifall du behöver en elektriker, rörmokare, spolbil mm. så ring oss. Vi hjälper.

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en förmån värd 100 kronor vid din nästa beställning.