Spolbil Norrköping

På plats utan ansträngning

Ett samtal räcker. Spolbil Norrköping alltid vid din sida. Hos oss får du alltid en lokal spolbil.

Spolbiltjänster 24/7

Har du stopp i avloppet eller är restaurangens golvbrunn full? Våra jourhavande spolbilschaufförer är färdiga att hjälpa dig med alla dina behov, från avloppsstopp, filmning av rör till service av pumpar.

Spolning av avlopp

Tömning

Sugning / Blåsning

Spolbilarbeten

Spolbil jour

Rensning av rör

Tömning av brunn

Filmning av rör

Högtrycksspolning

Spolning av rör

Ångtjänster

Inspektioner

Kombibilar

Pumpstationer

Pumpstationer

Underhåll

Översvämning i källaren?

När en vattenskada inträffar är det viktigt att agera snabbt för att minimera skadorna. Om möjligt, stäng av vattnet vid huvudvattenmätaren så fort som möjligt. När det gäller miljöskador är det också avgörande att agera snabbt. Att snabbt hitta en spolbil är viktigt för att begränsa skadorna och förhindra att situationen förvärras. Genom att kontakta vår akutmottagning och reagera omedelbart på problemet kan du spara tid och möda. Tänk också på att du ofta kan få rot-avdrag för arbetet som utförs efter en vattenskada. Detta kan hjälpa till att minska kostnaderna för reparationen. Kontakta oss direkt vid en vattenskada eller miljöskada så hjälper vi dig att hantera situationen snabbt och effektivt. Våra erfarna spolbilsförare är redo att hjälpa till och lösa problemet så att du kan återgå till din vardag så snabbt som möjligt.

Play Video

Spolbil Norrköping, på plats 24/7

Om du någonsin hamnar i en akut situation som kräver en spolbil, kontakta oss direkt på 020 74 24 70 och så hjälper vi. Vi arbetar enligt en nödcentralsprincip och svarar omedelbart på alla dina behov. Genom att ge dig telefonrådgivning före vi skickar ut en kunnig spolbil till platsen, förhindrar vi att skadorna eskalerar. Våra professionella spolbilsförare har omfattande erfarenhet och teknisk kunskap för att ta hand om alla dina behov. Vi kommer att hantera ditt uppdrag från början till slut på dina villkor och se till att det utförs på ett effektivt och professionellt sätt. Våra spolbilar är lokala och våra förare känner väl till Norrköpings bostadsområde och dess byggnadsbestånd. Detta gör att vi snabbt kan hitta målet och göra det nödvändiga arbetet på nolltid. Kontakta 24 Center för alla dina spolbilsbehov i Norrköping och dess omgivningar. För att få hjälp borde vara lätt.

Vi är med dig från början till slut

Känner du dig irriterad av att behöva kontakta flera installatörer för att sedan få veta att de inte kan ta på sig mer arbete?


Kontakta och beställ


 

Efter beställning får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

 


 

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och feedback

Kontakta och beställ

Du får en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider

Fakturering och feedback

Utförda uppdrag

Spolbil i Löddeköpinge

I början av augusti fick 24 Centers kundbetjäning in ett samtal av en herre från Löddeköpinge. Han hade fått stopp i avloppet hemma hos sig och behövde en spolbil på plats för att få stoppet löst. Efter några timmar var spolbilen på plats och teknikern påbörjade jobbet. Teknikern fick inte upp avloppen helt och hållet på första besöket men de kom överens om att filma avloppet så att de får upp stoppet helt och hållet.

Stopp i toalett

I slutet av augusti märkte en dam från Malmö att hennes toalett fungerade inte som den ska. Hon hade fått problem med toalett avloppet, då hon spolade toaletten kom avloppsvattnet upp från duschens golvbrunn. Det tog det inte länge förrän teknikern ringde och inom en timme var spolbilen på plats, färdig att tackla problemet. Spolningen gick felfritt och damen kunde gå på toan igen, utan att behöva oroa sig för att en massa avloppsvatten skulle komma upp från duschavloppet.

Vad säger folk om våra spolbiltjänster?

Det är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Kontakta oss!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Spolbil Norrköping 24/7

Har du stopp i avloppet eller är restaurangens golvbrunn full? Våra jourhavande spolbilstekniker är redo att hjälpa dig med alla dina behov. Vi sköter filmning av avlopp, spolning av avlopp, pumpunderhåll mm. Kontakta 24 Center. Ett nummer, all fastighetsteknisk service.

Berga, Haga, Hageby, Klingsberg, Klockaretorpet, Kneippen, Lindö, Ljura, Midtina, Navestad, Nordantill, Oxelbergen, Pryssgården, Rambodal, Saltängen, Skarphagen, Smedby, Såpkullen, Söderstaden, Vilbergen

Map of Norrköping 2

Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourhavande central för fastighetsteknik. Vi erbjuder hjälp gällande fastighetstekniska problem. Ni får all hjälp angående fastighetsteknik, både brådskande och icke-brådskande, med endast ett telefonsamtal.

24 Center Sveriges huvudkontor befinner sig på Forsbyvägen 6, Knivsta. Från huvudkontoret betjänar vår kundservice hela Sverige angående fastighetstekniska problem.

24 Center ser till att kunden får kontakt med rätt leverantör som kan vara på rätt tid på plats. Vi tycker att det ska vara bekymmersfritt och snabbt att få hjälp då man behöver den!

De flesta reparations-, underhållnings- och installationsjobb i bostad eller bostadsrätt, man måste äga och bo i bostaden under perioden som arbetet utförs för att få rotavdrag. 24 Center hjälper att ansöka om rotavdrag och kundbetjäningen hjälper dig med frågor angående rotavdrag.

Upp till 30% av arbetskostnaden. Vi hjälper att ansöka om rotavdrag åt er ifall ni är berättigade till rotavdrag.

Typiska skador som omfattas av hemförsäkringen är vattenskador orsakade av trasiga rör eller utrustning kopplad till den samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet vid vattenskada påverkas av den trasiga anordningens eller rörledningens ålder.

Ring ändå. 24 Centers kundtjänst vill hjälpa kunder i alla nödsituationer. Samtalet är kostnadsfritt och många saker kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på kundtjänstens erfarenheten.

24 Center servar även mindre brådskande beställningar. Jobb som beställs minst tre arbetsdagar tidigare har också en billigare timavgift. Du kan själv lägga beställningen som en onlinebeställning på vår hemsida på 24center.se/online-bestallning

Viktiga tips för spolbilsarbete

Ifall det är stopp på fler ställen än ett, är det ett tecken på att stoppet ligger djupare i rören och då rekommenderar vi att beställa spolbil.

Priser inkl. rot avdrag hittar du här:

  • Arbetet (Spolbil, Vardagar 07-15): 1323 kr / h (min. 2 h)
  • Arbetet (Spolbil, Annan tid än vardagar 07-15): 2023 kr / h (min. 2.5 h)

  • Arbetet (Ångbil, Vardagar 07-15): 2233 kr / h (min. 3 h)
  • Arbetet (Ångbil, Annan tid än vardagar 07-15): 2443 kr / h (min. 3 h)

  • Arbetet (Spolbil med hög effekt, Vardagar 07-15): 2023 kr / h (min. 2 h)
  • Arbetet (Spolbil med hög effekt, Annan tid än vardagar 07-15): 2723 kr / h (min. 2.5 h)

Alla priser på 24 Centers service hittar du på Priser

Då det uppstår repeterande problem med avloppet kan man filma avloppet för att se ifall det är i gott skick. T.ex. ifall avloppen drar dåligt, avloppen bubblar eller vattnet stiger upp i handfatet.

Senaste bloggar

Brunn stopp i rören
Rörjour

Stopp i rören

Det här är en artikel, ifall du behöver hjälp med att få upp ett avlopp som fått stopp, klicka här. Bubbel betyder trubbel Drar toaletten

Läs mer