Spolbil Linköping, OFTA PÅ PLATS
REDAN INOM 15 MINUTER

Ett samtal räcker. Jourtjänsten inom fastighetsteknik betjänar dig 24/7.
Vi är din enda avtalspartner, hos oss får du alltid en lokal spolbil.

Spolbil Linköping 24/7

 

Spolbil Linköping hjälper dig då du fått stopp i rören eller då golvbrunnen blivit tilltäppt och rörmokaren får inte upp stoppet! Våra spolbilar är färdiga att hjälpa dig med vad än ditt behov kan vara. Avlopp som fått stopp, service av pumpar, slamsugning mm. Ring 24 Center så hjälper vi!
 

Då skadan händer är det ont om tid! Vår kundbetjäning rådgiver er per telefon och ser till att ni får en spolbil på plats så snabbt som möjligt! Då en vattenskada sker borde hjälpen vara på plats omedelbart, chansen för värre vattenskador minskar ju snabbare skadan blir åtgärdad. Stäng av huvudvattenkranen ifall möjligt och ta kontakt med vår kundtjänst. Genom att reagera snabbt kan du spara tiotusentals kronor i kostnader. Kom ihåg att det är möjligt att få rotavdrag för det utförda arbetet.

Vid miljöskador finns det inte tid att slösa och då är det viktigt att få en spolbil på plats med det samma! 24 Center tar emot samtal dygnet runt och vi reagerar omedelbart på alla dina behov! Kundbetjäningen hjälper er via telefon och ser till att ni får en spolbil på plats där du behöver och när du behöver!

Då beställningen tas emot vidarebefordras uppgifterna till våra lokala partners i området som tar hand om arbetet från början till slut! Oftast får du återkoppling redan inom 15 minuter!

Tjänster

Play Video

Du betjänas alltid av en lokal spolbil!

Linköping 24 Center locations
Puhelin ikoni

Vi besvarar ditt samtal
omedelbart 24/7/365

pakettiauto ikoni

Vi skickar genast
ett proffs till platsen

100% ikoni

Vi erbjuder 100%
nöjdhetsgaranti

Vi har jour varje dag.
Ring för att få ett proffs på plats!

247 ympärivuorokauden

Kontakta oss

Kontakta oss