Rörmokare i Kungsholmen 24/7
- ofta på plats redan inom 15 minuter!

Ett samtal räcker. Jourtjänsten inom fastighetsteknik betjänar dig 24/7.
Vi är din enda avtalspartner, hos oss får du alltid en lokal rörmokare.

Rörmokare Kungsholmen 24/7

Vi utför VVS-jobb med kompetens och kort notis. Våra rörmokare har fått utbildning inom branschen och klarar av även svårare problem. Av oss kan du beställa alla VVS-branschens jobb. Allt från installering av rörmokarartiklar till reparering av rörbrott. När du söker efter Rörmokare i Kungsholmen, får du den bästa servicen av oss.

Vi jobbar lokalt nära dig och du kan få hjälp snabbt. Vid behov kan Rörmokare Kungsholmen vara på plats redan inom 15 minuter. Alla arbeten utförs så snabbt som möjligt, utan att pruta med kvaliteten. Våra priser är konkurrenskraftiga och du har möjlighet att få rotavdrag på arbetet som utförs. Du sparar dessutom pengar när du omedelbart tar kontakt med oss ifall en skada sker. Pengar sparas också när du anlitar ett proffs i alla VVS-installationer. Till exempel: när en diskmaskin blivit installerad proffsmässigt minskar det risken för att skador och olyckor sker. Du sparar också pengar i renoverings- och reparationsjobb då du direkt tar kontakt med oss.

Vi utför akuta och ej brådskande VVS-jobb enligt dina önskemål

Vi utför mångsidigt VVS-arbeten, men till våra vanligaste uppgifter tillhör rörbrott, läckande kranar och vattenskador av olika slag. I situationer som dessa, var kunden behöver hjälp hastigt, är vi dessutom snabbt på plats. Agera omedelbart då du märker ett fel. Stäng av vattnet från huvudvattenmätaren och ta direkt kontakt med oss så kommer vi omedelbart och fixar problemet. När du ringer till vårt jourhavande nummer 020 74 24 70, hjälper våra kundbetjänare dig och kan ge råd hur du kan undvika att skadan blir värre.

Vi utför dessutom också jobb som inte är lika akuta och Rörmokare Kungsholmen finns till ert bruk precis när ni behöver det. Ni kan beställa en professionell tekniker till nybyggen eller renoveringsjobb. Ta kontakt så kan vi tillsammans tillsammans reda ut behoven ni har i hemmet. Vi utför hela hemmets vatten-, värme- och ventilationssystem enligt dina önskemål. Vi utför dessutom också större arbeten och erbjuder även jourtjänster. Vi utövar också fuktighetsmätningar, kartlägger potentiella vattenskador och utför olika sorters installationer.

Agera genast, Rörmokare Kungsholmen kommer snabbt på plats

Ifall dina behov är akuta, t.ex. när en vattenskada eller rörbrott sker så är vi på plats utan dröjsmål. Ta kontakt med vårt nummer 020 74 24 70 när en skada sker. Vid icke brådskande ärenden kan du lämna en uppringningsförfrågan eller en online beställning. Berätta vad du behöver hjälp med och området där arbetet skall utföras. Vi tar kontakt så snart som möjligt och rörmokare Kungsholmen anländer på platsen vid den överenskomna tiden.

Tjänster

Play Video

Du betjänas alltid av en lokal rörmokare nära dig

Kungsholmen karta
Puhelin ikoni

Vi besvarar ditt samtal
omedelbart 24/7/365

pakettiauto ikoni

Vi skickar genast
ett proffs till platsen

100% ikoni

Vi erbjuder 100%
nöjdhetsgaranti

Vi har jour varje dag.
Ring för att få ett proffs på plats!

247 ympärivuorokauden

Kontakta oss

Kontakta oss