Läckande rör

Reparation av läckande rör

Läckande vattenrör i Norrtälje

Det var december och närmade sig jul. En äldre damn från Norrtälje hade redan börjat förbereda sig för julen då något som de inte kunnat förvänta sig hände. Det hade uppstått en vattenläcka i badrummet sent på kvällen. Då blev det bråttom. Hon gjorde så mycket som hon kunde, stängde av pumpen till badrummet för att minimera skadan och hittade varifrån det läckte. Ett vattenrör hade rostat sönder och fått ett hål i sig som sedan sprutade vatten överallt. Hon började då ringa upp lokala rörmokare, men då det närmade sig semestertider var det svårt att få tag i någon som inte hade fullt upp. Då gjorde hon en google sökning och fram kom 24 Center. På 24 Centers nätsidor lovar de att få en rörmokare på plats så snabbt som möjligt. 24 Center svarade på samtalet med det samma. De gick igenom detaljerna på arbetet, tog upp nödvändig information, berättade priser och kom överens om tidpunkt när arbetet skulle utföras. De kom överens att rörmokaren skulle komma på plats nästa morgon. Eftersom beställaren ringde på en söndag kväll så skulle det bli betydligt förmånligare att ta en rörmokare nästa morgon, på måndag. Damen sade att de passar mycket bra och hon klarar sig bra en natt utan vatten.

Reparation av rörbrott som jourarbete

Nästa morgon dök rörmokaren upp enligt överenskommelse. Efter att ha granskat skadan tog det inte länge för att byta ut det sönderrostade röret och huset fick vatten igen. Allt var klappat och klart inom 2 timmar efter att rörmokaren kommit på plats. Rörmokaren fortsatte till nästa kund efter det, det var mycket som skulle göras innan jul.

Fakturering av arbetet

24 Center skickar fakturan inom 2 veckor att arbetet utförts. Eftersom i den här beställningen fanns allt material på plats hos beställaren så fakturerades det inte för material, endast arbetstimmar och ersättning för servicebil.

  • Jouravgift: 2 670 kr
  • Arbetet (allmänna helgdagar): 4 960 kr
  • Rot-avdrag: – 1 488 kr
  • Sammanlagt: 6 142 kr

Kom ihåg att fråga om möjlighet av rot-avdrag. Kundservicen hjälper er med frågor om rot-avdrag, nödvändig information som behövs och ansöker om rot-avdrag för det utförda arbetet åt er. Rot-avdrag kan ansökas enbart för arbetstiden, inte material.

Feedback från arbetet

24 Center skickar ut ett feedbackformulär åt beställaren efter varenda uppdrag. I formuläret får beställaren berätta om sin upplevelse och värdera servicen på en skala från 1-10. Damen som beställde det här arbetet var nöjd med kundservicen och med tekniker som kom på plats. Hon gav både teknikern och kundservicen 10/10 och skrev som fri feedback “Jag är väldigt nöjd”

Ring 24 Center när du behöver rörmokare

Det här problemet och en massa andra löste sig tack vare 24 Center och våra samarbetspartners. Alla fall behöver inte vara lika akuta som detta, vi tar även emot mindre brådskande ärenden. Vid mindre brådskande ärenden kan du beställa online, men ifall du vill kan du även ringa kundtjänsten ifall du känner dig att du helst vill prata med någon först. Vi svarar i telefon 24/7 och ser till att du får den hjälp som du behöver. Ring 020 74 24 70  så hjälper vi.

Ifall du också fått problem med VVS hemma hos dig och behöver en kunnig rörmokare så ring 24 Center. Vi hjälper dig med rörmokare och VVS!

Dessa artiklar kan intressera dig

10 sätt att spara energi

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en förmån värd 100 kronor vid din nästa beställning.