Vattenlås

Reparation av rörbrott som jourarbete

Rörmokare snabbt på plats på fredagkväll

Det var en eftermiddag i juni då en kvinna från österbotten var på väg hem från jobbet. Det var fredag och dags för veckoslutet. I tankarna var att njuta av en härlig sommarkväll med vännerna. Kvinnan kom hem, gick fram till dörren och in i huset. Allting var inte som det skulle.

Från nedre våningen hördes det underligt pysande. Kvinnan rusade till nedre våningen och öppnade tekniska utrymmets dörr då hon märkte att ett av rören sprutade rejält med vatten. Veckoslutsandan ändrades på ett ögonblick till panik. Kvinnan kände en rörmokare som bor i närheten och försökte ringa honom direkt. Telefonen tutade länge, tills samtalet for till telefonsvararen. Klockan var redan över fem så hon antog att ingen tar hand om såna ärenden den här tiden på dygnet längre. Dessutom så bodde hon ute på landet, långt ifrån närmaste städerna där de jourhavande teknikerna brukar vara.

Hon googlade efter VVS-företag som skulle möjligtvis ha jour. Då hittade hon 24 Centers nummer och ringde dit med det samma. Kundbetjäningen svarade direkt och efter att ha lyssnat på kundens ärende rådgav han att stänga av vattnet från huvudkranen. Efter det tog kundbetjänaren upp kundens information och lovade att skicka en jourhavande rörmokare snabbt på plats. Kunden gav som önskemål att arbetet måste vara snyggt utfört.

Kunden väntade hemma en dryg timme tills teknikern kom på plats. Det läckande röret fixades och vattnet satts igång på nytt. Stressen som rörbrottet orsakat försvann och den soliga sommarkvällen fick fortsätta som vanligt.

24 centers faktura till kunden:

  • Jourarbete: 396,00 e (ca. 4270 kr)
  • Jouravgift: 267,00 e (ca 2810 kr)
  •  Material: 21,82 e (ca 230 kr)
  • Sammanlagt: 694,82 e (ca 7310 kr)

Feedback från kunden

Kunden blev på gott humör av servicen enligt feedbacken. Hon gav kundbetjäningens nivå och teknikerns arbete ett vitsord på 10/10. Feedbacken som kunden skrev: “Servicen fungerade bra. Teknikern gjorde sitt arbete mycket väl. Vi fick verkligen bra hjälp till vårt akuta problem. Jag var lite förvånad att det finns en sån här sortens service. Vi visste inte tidigare alls om sådan service men nu vet vi. Vi ska absolut rekommendera företaget. Själv var det en slump att vi hittade 24 Center. Jag läser och tittar på mycket reklam också. Kanske man skulle kunna tänka lite ännu på prissättningen så att det skulle vara lättare att använda servicen”

Ring 24 Center när du behöver rörmokare

Det här problemet och en massa andra löste sig tack vare 24 Center och våra samarbetspartners. Alla fall behöver inte vara lika akuta som detta, vi tar även emot mindre brådskande ärenden. Vid mindre brådskande ärenden kan du beställa online, men ifall du vill kan du även ringa kundtjänsten ifall du känner dig att du helst vill prata med någon först. Vi svarar i telefon 24/7 och ser till att du får den hjälp som du behöver. Ring 020 74 24 70 så hjälper vi.

Ifall du också fått problem med VVS hemma hos dig och behöver en kunnig rörmokare så ring 24 Center. Vi hjälper dig med rörmokare!

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en förmån värd 100 kronor vid din nästa beställning.