Rörmokare i Farsta
- ofta på plats redan inom 15 minuter

Ett samtal räcker. Jourtjänsten inom fastighetsteknik betjänar dig 24/7.
Vi är din enda avtalspartner, hos oss får du alltid en lokal rörmokare.

Rörmokare Farsta 24/7

När du behöver en behörig rörmokare så hjälper vi! Både i vanliga VVS-installationer och med akuta problem som till exempel rörbrott. Alla våra rörmokare har fått branschens skolning och vi hjälper alltid våra kunder från början till slut. Våra rörmokare jobbar över hela Farstas område, ta kontakt så hjälper vi. Våra rörmokare i Farsta kan vara på plats redan inom 15 minuter!

I vårt servicekoncept hörs snabbhet och pålitlighet. Vi har utvecklat vår verksamhet för att svara våra kunders behov och vi lyssnar till våra kunder konstant. Våra proffs tar hand om alla sorters VVS-jobb. Rörbrott, byte av blandare och installation av diskmaskin är några exempel av de vanligaste jobb som våra rörmokare i Farsta tar hand om.

Vårt nätverk av rörmokare betjänar dig, ofta redan inom 15 minuter. Vi tar hand om våra kunders behov från början till slut och vi strävar efter den bästa servicehelheten. Vi lyssnar gärna till feedback för att förbättra vår verksamhet.

Rörjour i Farsta

Fastän vi utför brett alla sorters VVS-jobb så är vår specialitet ändå snabbheten av servicen. När ett rörbrott sker så finns det inte tid att slösa bort. Därför är vår prioritet att få en rörmokare på plats så snabbt som möjligt. En stoppad läcka är bästa sättet att minimera rörbrottets skada, när en skada sker är snabbhet avgörande! Ett proffs tar hand om problemet från början till slut på ett sätt som inte bara fixar skadan men minimerar också risken för framtida läckor. Det är också viktigt att påbörja skadans eftervård omedelbart och våra proffs kan hjälpa med att ge råd hur man skall gå till väga redan på plats.

Vi tar även hand om andra rörjobb i Farsta

Förutom akuta jobb utför vi även installationer och service som inte brådskande. Vår rörmokare reparerar samt renoverar rör, både för privatpersoner och byggfirmors behov. Ifall ni behöver en rörmokare på byggnadsplatsen så får ni hjälp från 24 Center!

Ifall du behöver en rörmokare i Farsta, hjälper vi. Vad än ditt behov är!

Ring 020 74 24 70 eller beställ online

Tjänster

Play Video

Du betjänas alltid av en lokal rörmokare nära dig!

Farsta map
Puhelin ikoni

Vi besvarar ditt samtal
omedelbart 24/7/365

pakettiauto ikoni

Vi skickar genast
ett proffs till platsen

100% ikoni

Vi erbjuder 100%
nöjdhetsgaranti

Vi har jour varje dag.
Ring för att få ett proffs på plats!

247 ympärivuorokauden

Kontakta oss

Kontakta oss