KYLMONTÖR Västerås, OFTA PÅ PLATS
REDAN INOM 15 MINUTER

Ett samtal räcker. Jourtjänsten inom fastighetsteknik betjänar dig 24/7.
Vi är din enda avtalspartner, hos oss får du alltid en lokal kylmontör.

Kylningsjour 24/7

Tinar dina frysta livsmedel eller behöver du snabb kylning i dina lokaler? Våra jourhavande kylmontörer är färdiga att hjälpa dig med alla problem i kylbranschen, från byte av köldmedier till årsunderhållsavtal.

När en kylutrustningsolycka sker så försök inte reparera den själv, eftersom det är livsfarligt! Genom att omedelbart reagera på problemet och ringa till vår jour sparar du tiotusentals kronor i reparationskostnader. Kom ihåg, att du kan få rotavdrag för det utförda arbetet.

Vid kylutrustningsolyckor finns ingen tid att förlora och det är av yttersta vikt att snabbt hitta en kunnig kylmontör. Vi arbetar enligt en nödcentralsprincip och reagerar omedelbart på alla dina behov. Vi förhindrar att skadorna eskalerar genom telefonrådgivning och skickar en kunnig kylmontör ofta till platsen redan inom 15 minuter.

Uppgifterna vidarebefordras till våra lokala partners som hanterar arbetet från början till slut på dina villkor.

Kontakta 24 Center nu!

Då du fått akut behov av kylmontör, kontakta omedelbart 24 Centers nummer 020 74 24 70.  Vi tar emot samtal 24 timmar om dygnet och är färdiga att hjälpa dig när du behöver. 

Snabbhet är vår styrka men vi utför även mindre brådskande ärenden. Rekommenderat ska man låta en auktoriserad kyltekniker serva värmepumpen/ac enheten med ett 2-3 års mellanrum beroende på hur intensivt enheten används. Du kan lämna en online beställning via beställ online.

Tjänster

Play Video

Du betjänas alltid av en lokal kylmontör!

Puhelin ikoni

Vi besvarar ditt samtal
omedelbart 24/7/365

pakettiauto ikoni

Vi skickar genast
ett proffs till platsen

100% ikoni

Vi erbjuder 100%
nöjdhetsgaranti

Vi har jour varje dag.
Ring för att få ett proffs på plats!

247 ympärivuorokauden

Kontakta oss

Kontakta oss