Kylmontör Malmö

På plats utan ansträngning

Ett samtal räcker. Kylmontör Malmö alltid vid din sida. Hos oss får du alltid en lokal kylmontör.

Kylmontör på plats 24/7

Tinar dina frysta livsmedel eller behöver du snabb kylning i dina lokaler? Våra kylmontörer är färdiga att hjälpa dig med alla problem i kylbranschen, från installationer till byte av köldmedier.

Installationer

Felsökning

Reparationer

Kylarbeten

Kyljour

Reparation av kylutrustning

Underhåll av kylutrustning

Restauranger och storkök

Butiker och institutioner

Kylning av lokaler

Jordvärmepumpar

Luftvärmepumpar

Kylrum

Har kylningen gått sönder?

Kylinstallationsarbete får endast utföras av en legitimerad fackman, så även mindre jobb bör alltid lämnas till en kylinstallatör. Oavsett om du är boende eller ansvarar för en verksamhetslokal kan du anlita en kylinstallatör som hjälper dig med kylarbeten. Vid skador på kylutrustning, försök inte reparera det själv, eftersom det kan vara livsfarligt! Genom att reagera på problemet omedelbart och ringa vår jourservice sparar du tid och möda. Tänk även på att du kan ofta få rot-avdrag för arbetet.

Play Video

Hitta en kvalificerad kylinstallatör i Malmöområdet

När du behöver en kylinstallatör i Malmö, kontakta 24 Center direkt på 020 74 24 70. En lokal kylinstallatör i Malmöområdet känner till bostadsområdet och i bästa fall även dess byggnadsbestånd kan ta sig dit snabbt och göra det nödvändiga arbetet i ett ögonblick.

Investera i kvalitet och hållbarhet

Du får sällan bra för billigt. En kvalificerad kylinstallatör vet hur man gör jobbet ordentligt och korrekt på en gång. Vid en kylskada finns ingen tid att förlora och det är av yttersta vikt att snabbt hitta en kunnig kylmontör. Därför är det värt att välja en kvalificerad kylinstallatör som gör arbetet pålitligt och professionellt. Ett samtal räcker så skickar vi en installatör till platsen.

Vi är med dig från början till slut

Känner du dig irriterad av att behöva kontakta flera installatörer för att sedan få veta att de inte kan ta på sig mer arbete?


Kontakta och beställ


 

Efter beställning får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

 


 

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och feedback

Kontakta och beställ

Du får en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider

Fakturering och feedback

Utförda uppdrag

...

...

...

...

Vad säger folk om våra kylmontörstjänster?

Det är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Kontakta oss!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Kylning Malmö 24/7

Tinar dina frysta livsmedel eller behöver du snabb kylning i dina lokaler? Våra kylmontörer är färdiga att hjälpa dig med alla problem i kylbranschen, från installationer till byte av köldmedier.

Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Rosengård, Fosie, Hyllie, Västra Hamnen, Oxie, Segevång, Kirseberg, Söderkulla, Möllevången, Östra Förstaden, Bellevuegården, Husie, Kristineberg, Lugnet, Rörsjöstaden, Sofielund, Tygelsjö, Ärtholmen, Bunkeflostrand, Fosie industriområde, Holma, Kulladal, Lindängen, Södra Förstaden, Toarp, Värnhem, Östra Skrävlinge, Annelund, Djupadal, Hindby, Kvarnby, Nydala, Riseberga, Slottsstaden, Södervärn, Vintrie, Fortuna Hemgården, Gullvik, Hermodsdal, Jägersro villastad, Kirsebergsstaden, Kroksbäck, Medeon, Oxievång, Pildammsparken, Sege industriområde, Sibbarp, Södra Klagshamn, Södra Sofielund, Västra Innerstaden, Augustenborg

Map of Malmö

Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourhavande central för fastighetsteknik. Vi erbjuder hjälp gällande fastighetstekniska problem. Ni får all hjälp angående fastighetsteknik, både brådskande och icke-brådskande, med endast ett telefonsamtal.

24 Center Sveriges huvudkontor befinner sig på Forsbyvägen 6, Knivsta. Från huvudkontoret betjänar vår kundservice hela Sverige angående fastighetstekniska problem.

24 Center ser till att kunden får kontakt med rätt leverantör som kan vara på rätt tid på plats. Vi tycker att det ska vara bekymmersfritt och snabbt att få hjälp då man behöver den!

De flesta reparations-, underhållnings- och installationsjobb i bostad eller bostadsrätt, man måste äga och bo i bostaden under perioden som arbetet utförs för att få rotavdrag. 24 Center hjälper att ansöka om rotavdrag och kundbetjäningen hjälper dig med frågor angående rotavdrag.

Upp till 30% av arbetskostnaden. Vi hjälper att ansöka om rotavdrag åt er ifall ni är berättigade till rotavdrag.

Typiska skador som omfattas av hemförsäkringen är vattenskador orsakade av trasiga rör eller utrustning kopplad till den samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet vid vattenskada påverkas av den trasiga anordningens eller rörledningens ålder.

Ring ändå. 24 Centers kundtjänst vill hjälpa kunder i alla nödsituationer. Samtalet är kostnadsfritt och många saker kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på kundtjänstens erfarenheten.

24 Center servar även mindre brådskande beställningar. Jobb som beställs minst tre arbetsdagar tidigare har också en billigare timavgift. Du kan själv lägga beställningen som en onlinebeställning på vår hemsida på 24center.se/online-bestallning

Viktiga tips för kylarbeten

  • Vardagspris (7-15) inkl. rot är 795 kr/h (min. 2h) + 790 kr servicebil.
  • Jourpris (Vardagar 15-07, lördag fram tills 18) inkl. rot är 1589 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Jourpris (Allmänna helgdagar) inkl. rot är 1862 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Materialavgift kan tillkomma.
  • Allt om priser på 24 Centers service hittar du på Priser

Den vanligaste orsaken till att luftvärmepumpen inte fungerar finns i köldmediet. Köldmediet har antingen tagit slut eller läckt ut. Symptomen på detta är att enheten inte blåser varmt eller kallt. Fläktfel är också vanliga, om fläkten låter ett högt och obehagligt ljud är det troligtvis ett fel på fläktmotorn. Om luftvärmepumpen inte svarar alls så får den troligen inte el.

Utloppsröret för kondensatet som samlats under kylningen är troligen blockerat av damm eller annan smuts.

Om filtren på inomhusenheten inte är rena kan luften som blåses av pumpen börja lukta. Om det inte heller hjälper att rengöra filtren bör du beställa en fackman som rengör hela inomhusenheten.

Livslängden på kylskåp varierar från cirka 2-3 år till mer än tio år. EU-lagstiftningen garanterar konsumentens rätt till två års garanti, under vilken kunden har rätt till reparation, utbytesenhet eller pengar tillbaka från säljaren. När du köper en dyrare produkt kan du förvänta dig att den håller längre. Om en dyrare enhet går sönder, till exempel efter 4 år, kan konsumenten ha rätt till ersättning. Efter mer än fem år bör du dock inte längre kontakta säljaren.

Senaste bloggar

Allmän

Sambandet mellan 3 liv

Världen är full av olika sorts människor. Olika intressen, behov och känslor leder oss framåt genom dagarna. Varenda liv är unikt men man kan också

Läs mer