Rörmokare i Stockholm
- Redo att hjälpa dig

Ett samtal räcker. Jourtjänsten inom fastighetsteknik betjänar dig 24/7.
Vi är din enda avtalspartner, hos oss får du alltid en lokal rörmokare.

Rörmokare i Stockholm 24/7

Våra behöriga rörmokare hjälper er både med vardagliga installationer samt med akuta rörläckage som behöver repareras snabbt. Alla våra rörmokare har utfört en utbildning inom branschen så även i svåra situationer lämnar vi inte våra kunder i knipa. Våra rörmokare utför arbeten över hela Stockholms område så ta kontakt med oss så hjälper vi. Stockholms rörmokare kan hjälpa dig redan inom 15 minuter.

Snabbhet och pålitlighet hör till vårt servicekoncept. Vi har utvecklat vår verksamhet för att besvara våra kunders breda behov och vi lyssnar till våra kunder konstant. Våra proffs fixar rörarbeten av alla sorter, till exempel byte av blandare, läckande rör och installation av diskmaskin är jobb som våra rörmokare i Stockholm tar hand om.

Vårt nätverk av lokala rörmokare betjänar dig ofta redan inom 15 minuter. Vi tar alltid hand om våra kundmål från början till slut och strävar till den bästa service helheten. Vi lyssnar även om det finns något som vi kan förbättra.

Rörjour Stockholm

Fast vi gör omfattande VVS-jobb så är servicens snabbhet vår specialitet. När ett rör börjar läcka finns det inte tid att slösa så det är viktigt för oss att få en rörmokare på plats så snabbt som möjligt. Bästa sättet att minimera skadan från läckande rör är att stoppa läckan, det är viktigt att vara snabb. När problemet uppstår fixar vårt proffs situationen från början till slut på ett sätt som minimerar risken för att framtida läckage uppstår. Skadans eftervård lönar det sig att påbörja omedelbart och det här kan våra proffs ge anvisningar för genast på plats.

Vi tar även hand om andra VVS-jobb i Stockholm

Förutom akuta rörjobb, tar vi även hand om flera installationer och reparationer. Våra rörmokare fixar och renoverar rör, både för konsumenter och byggbolag. Ifall det behövs en rörmokare på plats, får man hjälp från 24 Center.

När du behöver en rörmokare i Stockholm så hjälper vi.

Tjänster

Play Video

Du betjänas alltid av en lokal rörmokare från Stockholms område!

Karta över Sverige
Puhelin ikoni

Vi besvarar ditt samtal
omedelbart 24/7/365

pakettiauto ikoni

Vi skickar genast
ett proffs till platsen

100% ikoni

Vi erbjuder 100%
nöjdhetsgaranti

Vi har jour varje dag.
Ring för att få ett proffs på plats!

247 ympärivuorokauden

Kontakta oss

Kontakta oss