Rörmokare Lund

På plats utan ansträngning

Ett samtal räcker. Rörmokare Lund alltid vid din sida. Hos oss får du alltid en lokal rörmokare.

Rörmokartjänster 24/7

Är avloppsrören tilltäppta eller är de frusna? Våra jourhavande rörmokare är redo att hjälpa dig med alla VVS-problem, från tilltäppta rör till upptining av frusna rör och reparation av läckande rör.

Installationer

Reparationer

Upptining och rensning

VVS-arbeten

Rörjour

Rensning

Upptining

Läckage

Vattenskador

Fuktmätningar

VVS-utrustning

Värmesystem

Ventilation

Övervakning

Arbetsledning

Varmvattenberedare

Ring så hjälper vi

Våra behöriga rörmokare hjälper dig både med vardagliga installationer samt med akuta rörläckage som behöver repareras snabbt. Alla våra rörmokare har genomgått utbildning inom branschen och är utrustade för att hantera svåra situationer så våra kunder aldrig lämnas i någon knipa. Vid någon form av rörskada ska du inte vänta utan ringa en rörmokare direkt. Som tur är kan ett proffs hantera situationen snabbt och säkert. Vi tar alltid hand om våra kunder från början till slut och erbjuder den bästa servicen.

Play Video

Lokal rörmokare från Lund på plats

Vem skulle vilja ge en rörmokare vägbeskrivning i telefonen när det är stopp i toaletten eller vatten rinner ur röret? Våra rörmokare utför arbeten över hela Lunds område så ta kontakt med oss så hjälper vi. Lunds rörmokare kan hjälpa dig i bästa fall redan inom 15 minuter. 24 Centers proffs är ständigt i rörelse med servicebilar runt om i Lund, så de känner till Lundsområdet väl. Hos oss får du en erfaren och kompetent rörmokare.

Vi betjänar dig gärna dygnet runt

Hemmet ska vara en trygg plats och när något går sönder ska det åtgärdas snabbt. Fast vi gör omfattande VVS-jobb så är servicens snabbhet vår specialitet. När ett rör börjar läcka finns det inte tid att slösa. Det är viktigt att få en rörmokare på plats så snabbt som möjligt. Så reagera snabbt och ring vår kundservice - så får du de första instruktionerna på telefonen för att förhindra att skadan sprider sig. Vi kommer också ihåg att en rörmokares arbetsplats alltid är någons hem. Därför vill vi alltid betjäna våra kunder så bra som möjligt och med respekt för hemmet.

Mycket kunskap med ett samtal

VVS-system är ofta en komplex helhet och reparationer och justeringar som görs i en lägenhet kan även påverka andra lägenheters VVS- och avloppssystem. 24 Centers proffs har lång erfarenhet av mångsidigt VVS-arbete. Vid behov sköter samma rörmokare kranläckor, rensning och upptining av rör, reparation av läckor, fuktmätningar, vattenskador, reparation och montering av VVS-utrustning, installation, underhåll och reparation av värmesystem samt t.ex. , reparation av en läcka i en varmvattenberedare.

Vi är med dig från början till slut

Känner du dig irriterad av att behöva kontakta flera installatörer för att sedan få veta att de inte kan ta på sig mer arbete?


Kontakta och beställ


 

Efter beställning får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

 


 

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och feedback

Kontakta och beställ

Du får en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider

Fakturering och feedback

Utförda uppdrag

Läckande vattenrör i Norrtälje

Det var december och närmade sig jul. En äldre damn från Norrtälje hade redan börjat förbereda sig för julen då något som de inte kunnat förvänta sig hände. Det hade uppstått en vattenläcka i badrummet sent på kvällen. Då blev det bråttom. 24 Center svarade på samtalet med det samma. Rörmokaren dök upp enligt överenskommelse. Efter att ha granskat skadan tog det inte länge för att byta ut det sönderrostade röret och huset fick vatten igen.

Rörmokare snabbt på plats på fredagkväll

Det var en eftermiddag i juni då en kvinna från österbotten var på väg hem från jobbet. Det var fredag och dags för veckoslutet. I tankarna var att njuta av en härlig sommarkväll med vännerna. Kvinnan kom hem, gick fram till dörren och in i huset. Allting var inte som det skulle. Från nedre våningen hördes det underligt pysande. Kvinnan kände en rörmokare som bor i närheten och försökte ringa honom direkt. Telefonen tutade länge, tills samtalet for till telefonsvararen. Hon hittade 24 Centers nummer och ringde dit med det samma.

Vad säger folk om våra VVS-tjänster?

Det är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Kontakta oss!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Rörmokare Lund

Blev avloppen igensatta eller är rören frusna? Våra jourhavande rörmokare står redo att hjälpa dig med alla VVS-behov, från rensning av avlopp till installation av VVS-utrustning.

Stadskärnan, Norra Innerstaden, Professorsstaden, Södra Innerstaden Nöbbelöv, Norra Fäladen, Möllevången, Norra Universitetsområdet, Ideon Pålsjö, Stångby Brunnshög, Östra Torn, Tuna, Mårtens Fälad, Linero, Norränga Råbylund, Gastelyckan, Stampelyckan, Nilstorp, Råbyholm, Klostergården, Sankt Lars Rådmansvången, Värpinge, Papegojalyckan, Västra Innerstaden, Kobjer, Gunnesbo, Pilsåker

Map of Lund

Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourhavande central för fastighetsteknik. Vi erbjuder hjälp gällande fastighetstekniska problem. Ni får all hjälp angående fastighetsteknik, både brådskande och icke-brådskande, med endast ett telefonsamtal.

24 Center Sveriges huvudkontor befinner sig på Forsbyvägen 6, Knivsta. Från huvudkontoret betjänar vår kundservice hela Sverige angående fastighetstekniska problem.

24 Center ser till att kunden får kontakt med rätt leverantör som kan vara på rätt tid på plats. Vi tycker att det ska vara bekymmersfritt och snabbt att få hjälp då man behöver den!

De flesta reparations-, underhållnings- och installationsjobb i bostad eller bostadsrätt, man måste äga och bo i bostaden under perioden som arbetet utförs för att få rotavdrag. 24 Center hjälper att ansöka om rotavdrag och kundbetjäningen hjälper dig med frågor angående rotavdrag.

Upp till 30% av arbetskostnaden. Vi hjälper att ansöka om rotavdrag åt er ifall ni är berättigade till rotavdrag.

Typiska skador som omfattas av hemförsäkringen är vattenskador orsakade av trasiga rör eller utrustning kopplad till den samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet vid vattenskada påverkas av den trasiga anordningens eller rörledningens ålder.

Ring ändå. 24 Centers kundtjänst vill hjälpa kunder i alla nödsituationer. Samtalet är kostnadsfritt och många saker kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på kundtjänstens erfarenheten.

24 Center servar även mindre brådskande beställningar. Jobb som beställs minst tre arbetsdagar tidigare har också en billigare timavgift. Du kan själv lägga beställningen som en onlinebeställning på vår hemsida på 24center.se/online-bestallning

Viktiga tips för rörarbeten

  • Vardagspris (7-15) inkl. rot är 795 kr/h (min. 2h) + 790 kr servicebil.
  • Jourpris (Vardagar 15-07, lördag fram tills 18) inkl. rot är 1589 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Jourpris (Allmänna helgdagar) inkl. rot är 1862 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Materialavgift kan tillkomma.
  • Allt om priser på 24 Centers service hittar du på Priser

Ifall det är stopp i avloppet på toaletten lönar det sig att beställa en rörmokare, för att försäkra att det inte uppstår fler skador. Ifall stoppet inte är djupt i rören och de andra avloppen i fastigheten drar, så kan det räcka med  en rörmokare. Ifall stoppet sitter djupare, kan det hända att rörmokarens verktyg inte räcker och då kan det behövas en spolbil för att lösa stoppet.

Ifall golvbrunnen inte drar och vattnet börjar stiga upp från golvbrunnen lönar det sig att professionell hjälp kommer och löser problemet. Som första hjälp kan man kolla ifall det blivit stopp p.g.a främmande föremål (hår, sand mm.) i golvbrunnen.

Det bästa skulle vara att beställa en rörmokare till platsen. Ifall man vill vänta på att det blir varmare väder så finns det alltid en risk att isen i rören skapar rörbrott. En professionell rörmokare klarar av att smälta frusna rör på ett säkert sätt och kolla ifall det har orsakat mer skador och reparera eventuella skador.

Senaste bloggar