Rörmokare Borås

På plats utan ansträngning

Ett samtal räcker. Rörmokare Borås alltid vid din sida. Hos oss får du alltid en lokal rörmokare.

Rörmokartjänster 24/7

Är avloppsrören tilltäppta eller är de frusna? Våra jourhavande rörmokare är redo att hjälpa dig med alla VVS-problem, från tilltäppta rör till upptining av frusna rör och reparation av läckande rör.

Installationer

Reparationer

Upptining och rensning

VVS-arbeten

Rörjour

Rensning

Upptining

Läckage

Vattenskador

Fuktmätningar

VVS-utrustning

Värmesystem

Ventilation

Övervakning

Arbetsledning

Varmvattenberedare

Rörmokare Borås - Ring så hjälper vi

Har du problem med stopp i avloppsrören eller läckande blandare i Borås? Oroa dig inte - våra jourhavande rörmokare är redo att hjälpa dig. Vi erbjuder professionella och pålitliga rörmokartjänster dygnet runt, oavsett om det gäller upptining av frusna rör eller reparation av läckande rör. Vi förstår vikten av att ha fungerande VVS-system i ditt hem eller företag, och vi arbetar snabbt och effektivt för att lösa problemet. Våra erfarna rörmokare i Borås är utrustade med den bästa tekniken och verktygen för att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster. Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga kundservicen och att lösa dina problem på ett professionellt sätt. Kontakta oss när som helst på dygnet för pålitliga och professionella rörmokare Borås

Play Video

Lokal rörmokare från Borås på plats

Behöver du en pålitlig och erfaren rörmokare i Borås? Kontakta 24 Center för snabb och pålitlig service. Vi har lokala rörmokare som är väl bekanta med Boråsområdet och i bästa fall kan vara på plats inom 15 minuter. Oavsett om det gäller stopp i avloppet eller läckande rör, våra behöriga rörmokare har utbildning och utrustning för att hantera alla typer av VVS-problem. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen från början till slut. Kontakta oss idag för att få hjälp med dina rörläckage och andra VVS-problem. 24 Center erbjuder rörmokare Borås.

Rörmokare Borås betjänar dig gärna dygnet runt

Vi på 24 Center förstår att det kan vara överväldigande att hantera olika VVS-problem i hemmet, och därför är våra rörmokare experter på många områden inom VVS. Du behöver inte oroa dig för att ringa flera olika specialister för olika problem. Våra proffs kan ta hand om allt från kranläckor och stopp i avloppet till reparation av läckor och installation av VVS-utrustning. Med ett enda samtal kan du få tillgång till mycket kunskap och erfarenhet, och vi gör vårt bästa för att lösa dina problem så snabbt och smidigt som möjligt. Rörmokare Borås 24/7, färdiga att hjälpa dig.

Högkvalitativ rörmokare Borås, tillgänglig 24/7

Behöver du en rörmokare i Borås som är pålitlig, erfaren och tillgänglig när du behöver det som mest? Då har du kommit rätt! Hos 24 Center har vi ett team av professionella rörmokare som är specialiserade på allt från akuta reparationer till planerade installationer. Vi vet att rörproblem kan uppstå när som helst, vilket är varför våra rörmokare i Borås är tillgängliga dygnet runt. Vår fastighetstekniska nödcentral är öppen dygnet runt och vi skickar en erfaren rörmokare på plats snabbt efter att du varit i kontakt med oss. Rörmokare Borås 24 Center Vi arbetar med de senaste teknikerna och utrustningen för att säkerställa att alla jobb utförs effektivt och noggrant. Våra rörmokare i Borås är välutbildade och har stor erfarenhet av allt från avloppsrensning till VVS-installationer och reparationer. Så om du behöver hjälp med dina rör, kontakta 24 Center idag. Vi är den pålitliga och erfarna rörmokaren i Borås som du kan lita på, oavsett om det gäller en akut reparation eller en planerad installation.

Vi är med dig från början till slut

Känner du dig irriterad av att behöva kontakta flera installatörer för att sedan få veta att de inte kan ta på sig mer arbete?


Kontakta och beställ


 

Efter beställning får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

 


 

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och feedback

Kontakta och beställ

Du får en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider

Fakturering och feedback

Utförda uppdrag

Läckande vattenrör i Norrtälje

Det var december och närmade sig jul. En äldre damn från Norrtälje hade redan börjat förbereda sig för julen då något som de inte kunnat förvänta sig hände. Det hade uppstått en vattenläcka i badrummet sent på kvällen. Då blev det bråttom. 24 Center svarade på samtalet med det samma. Rörmokaren dök upp enligt överenskommelse. Efter att ha granskat skadan tog det inte länge för att byta ut det sönderrostade röret och huset fick vatten igen.

Rörmokare snabbt på plats på fredagkväll

Det var en eftermiddag i juni då en kvinna från österbotten var på väg hem från jobbet. Det var fredag och dags för veckoslutet. I tankarna var att njuta av en härlig sommarkväll med vännerna. Kvinnan kom hem, gick fram till dörren och in i huset. Allting var inte som det skulle. Från nedre våningen hördes det underligt pysande. Kvinnan kände en rörmokare som bor i närheten och försökte ringa honom direkt. Telefonen tutade länge, tills samtalet for till telefonsvararen. Hon hittade 24 Centers nummer och ringde dit med det samma.

Vad säger folk om våra VVS-tjänster?

Det är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Kontakta oss!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Rörmokare Borås

Blev avloppen igensatta eller är rören frusna? Våra jourhavande rörmokare står redo att hjälpa dig med alla VVS-behov, från rensning av avlopp till installation av VVS-utrustning.

Aplared, Arås, Backabo, Borgstena, Bosnäs, Bredared, Brämhult, Dalshestre, Dalsjöfors, Dannike, Draered, Enekulla, Eskilsryd, Fagerlid, Fristad, Frufällan, Funningen, Gingri, Granbäcken, Gånghester, Götebacka, Hedared, Hjälmryd, Hålsjö, Kinnarumma, Kråkered, Kullasand, Kvarbo, Kypered, Lerbäck, Ljushult, Lundaskog, Mjöshult, Målsryd, Nordtorp, Näs Lyckebo, Osdal, Ryda, Rydboholm, Rångedala, Sandared, Sandhult, Sandsjön, Seglora, Sjömarken, Skrapered, Slättaryd, Sparsör, Svaneholm, Tosseryd, Tämta, Varvhult, Viared, Viskafors, Vänga, Vängtorp, Äspered, Örekullen

Map of Borås

Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourhavande central för fastighetsteknik. Vi erbjuder hjälp gällande fastighetstekniska problem. Ni får all hjälp angående fastighetsteknik, både brådskande och icke-brådskande, med endast ett telefonsamtal.

24 Center Sveriges huvudkontor befinner sig på Forsbyvägen 6, Knivsta. Från huvudkontoret betjänar vår kundservice hela Sverige angående fastighetstekniska problem.

24 Center ser till att kunden får kontakt med rätt leverantör som kan vara på rätt tid på plats. Vi tycker att det ska vara bekymmersfritt och snabbt att få hjälp då man behöver den!

De flesta reparations-, underhållnings- och installationsjobb i bostad eller bostadsrätt, man måste äga och bo i bostaden under perioden som arbetet utförs för att få rotavdrag. 24 Center hjälper att ansöka om rotavdrag och kundbetjäningen hjälper dig med frågor angående rotavdrag.

Upp till 30% av arbetskostnaden. Vi hjälper att ansöka om rotavdrag åt er ifall ni är berättigade till rotavdrag.

Typiska skador som omfattas av hemförsäkringen är vattenskador orsakade av trasiga rör eller utrustning kopplad till den samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet vid vattenskada påverkas av den trasiga anordningens eller rörledningens ålder.

Ring ändå. 24 Centers kundtjänst vill hjälpa kunder i alla nödsituationer. Samtalet är kostnadsfritt och många saker kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på kundtjänstens erfarenheten.

24 Center servar även mindre brådskande beställningar. Jobb som beställs minst tre arbetsdagar tidigare har också en billigare timavgift. Du kan själv lägga beställningen som en onlinebeställning på vår hemsida på 24center.se/online-bestallning

Viktiga tips för rörarbeten

  • Vardagspris (7-15) inkl. rot är 795 kr/h (min. 2h) + 790 kr servicebil.
  • Jourpris (Vardagar 15-07, lördag fram tills 18) inkl. rot är 1589 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Jourpris (Allmänna helgdagar) inkl. rot är 1862 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Materialavgift kan tillkomma.
  • Allt om priser på 24 Centers service hittar du på Priser

Ifall det är stopp i avloppet på toaletten lönar det sig att beställa en rörmokare, för att försäkra att det inte uppstår fler skador. Ifall stoppet inte är djupt i rören och de andra avloppen i fastigheten drar, så kan det räcka med  en rörmokare. Ifall stoppet sitter djupare, kan det hända att rörmokarens verktyg inte räcker och då kan det behövas en spolbil för att lösa stoppet.

Ifall golvbrunnen inte drar och vattnet börjar stiga upp från golvbrunnen lönar det sig att professionell hjälp kommer och löser problemet. Som första hjälp kan man kolla ifall det blivit stopp p.g.a främmande föremål (hår, sand mm.) i golvbrunnen.

Det bästa skulle vara att beställa en rörmokare till platsen. Ifall man vill vänta på att det blir varmare väder så finns det alltid en risk att isen i rören skapar rörbrott. En professionell rörmokare klarar av att smälta frusna rör på ett säkert sätt och kolla ifall det har orsakat mer skador och reparera eventuella skador.

Senaste bloggar