Elektriker Östermalm

På plats utan ansträngning

Ett samtal räcker. Elektriker Östermalm alltid vid din sida. Hos oss får du alltid en lokal elektriker.

Elektrikertjänster på plats 24/7

24 Centers jourhavande elektriker är redo att hjälpa dig när du behöver göra elinstallationer eller fått problem med elen. Ifall det blir strömavbrott eller vill du installera nya lampor så hjälper vi självklart dig!

Installationer

Felsökning

Reparationer

Elarbeten

Eljour

Elplanering

Elfel

Golvvärme

Feljour

Underhåll av system

Reservkraftverk

Belysning

Lampor

Antenner

Kabeldragning

KNX

Elvärme

IT-system

Audiosystem

Kamerasystem

Inspektioner

Har säkringen gått eller har du behov för ändringsarbeten?

En vanlig elanvändare får endast utföra mindre elarbeten själv. Endast en legitimerad elektriker får utföra egentliga elinstallationsarbeten, så även mindre elinstallationsarbeten bör alltid överlåtas till en elektriker. Oavsett om du bor i enfamiljshus eller flerfamiljshus kan du anlita en elektriker som hjälper dig med elarbeten.

Play Video

Hitta en kompetent elektriker i Östermalmsområdet

Det finns gott om utbud i Östermalm med omnejd, så du behöver vara försiktig när du väljer elektriker – att utföra elarbeten kräver utbildning. När du behöver en elektriker i Östermalmsområdet, kontakta 24 Center direkt på vårt servicenummer. En lokal elektriker i Östermalm känner till bostadsområdet och i bästa fall även dess byggnadsbestånd, tar sig dit snabbt och gör elarbetet snabbt och pålitligt.

Investera i kvalitet och hållbarhet

Bra kvalitet brukar sällan vara billigt. En behörig elektriker vet hur man gör arbetet ordentligt och korrekt på en gång. Elinstallationer ska fungera under hela lägenhetens liv, även om många typer av elinstallationer moderniseras med några decennier. En stor del av elinstallationerna är gömda innanför väggen, så att rätta till eventuella fel kan vara ett stort jobb. Därför är det värt att välja en behörig elektriker som gör jobbet pålitligt och professionellt.

Vi är med dig från början till slut

Känner du dig irriterad av att behöva kontakta flera installatörer för att sedan få veta att de inte kan ta på sig mer arbete?


Kontakta och beställ


 

Efter beställning får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

 


 

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och feedback

Kontakta och beställ

Du får en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider

Fakturering och feedback

Utförda uppdrag

Reparation av varmvattenberedare

Det var en eftermiddag i Juni, klockan var lite efter 15. Ett par i Gävle märkte att de inte fick något varmt vatten alls. De hade en äldre varmvattenberedare som inte ville göra det den skulle, nämligen värma vatten. De var behändiga av sig och kunde kolla igenom beredaren lite grann själv och märkte att det verkar vara fel på ett relä. Då det inte var så livshotande problem kom de överens om att elektrikern hellre kommer på plats på morgonen istället för genast på kvällen. Elektrikern hade med sig verktyg, reservdelar och ett gott humör.

Felsökning samt reparation av elfel som jourarbete under natten

Kundbetjänaren beskrev uppdraget på följande sätt: “Egnahemshus i Helsingfors Kottby. Halva huset saknar el och det ser inte ut att vara fel i eltavlan. Elcentralen är uppe på vinden och eltavlan finns där. Man kommer in i fastigheten från husets södra del. Elektriker genast på plats, kontakt med kund omedelbart, så att de vet att elektrikern är på väg.” Elektrikern som tog emot uppdraget ringde beställaren med det samma. Och efter en halvtimme var elektrikern på plats, enligt överenskommelse.

Vad säger folk om våra elekrikertjänster?

Det är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Kontakta oss!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Elektriker Östermalm

Släcktes lamporna eller vill du installera nya elapparater? Våra elektriker står redo att hjälpa dig med alla el relaterade behov, från säkringsbyte till elektriska modifieringsarbeten.

Roslagstull, Hjorthagen, Gärdet, Djurgården och Norra Djurgården

Map of Östermalm

Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourhavande central för fastighetsteknik. Vi erbjuder hjälp gällande fastighetstekniska problem. Ni får all hjälp angående fastighetsteknik, både brådskande och icke-brådskande, med endast ett telefonsamtal.

24 Center Sveriges huvudkontor befinner sig på Forsbyvägen 6, Knivsta. Från huvudkontoret betjänar vår kundservice hela Sverige angående fastighetstekniska problem.

24 Center ser till att kunden får kontakt med rätt leverantör som kan vara på rätt tid på plats. Vi tycker att det ska vara bekymmersfritt och snabbt att få hjälp då man behöver den!

De flesta reparations-, underhållnings- och installationsjobb i bostad eller bostadsrätt, man måste äga och bo i bostaden under perioden som arbetet utförs för att få rotavdrag. 24 Center hjälper att ansöka om rotavdrag och kundbetjäningen hjälper dig med frågor angående rotavdrag.

Upp till 30% av arbetskostnaden. Vi hjälper att ansöka om rotavdrag åt er ifall ni är berättigade till rotavdrag.

Typiska skador som omfattas av hemförsäkringen är vattenskador orsakade av trasiga rör eller utrustning kopplad till den samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet vid vattenskada påverkas av den trasiga anordningens eller rörledningens ålder.

Ring ändå. 24 Centers kundtjänst vill hjälpa kunder i alla nödsituationer. Samtalet är kostnadsfritt och många saker kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på kundtjänstens erfarenheten.

24 Center servar även mindre brådskande beställningar. Jobb som beställs minst tre arbetsdagar tidigare har också en billigare timavgift. Du kan själv lägga beställningen som en onlinebeställning på vår hemsida på 24center.se/online-bestallning

Viktiga tips för elarbeten

  • Vardagspris (7-15) inkl. rot är 795 kr/h (min. 2h) + 790 kr servicebil.
  • Jourpris (Vardagar 15-07, lördag fram tills 18) inkl. rot är 1589 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Jourpris (Allmänna helgdagar) inkl. rot är 1862 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Materialavgift kan tillkomma.
  • Allt om priser på 24 Centers service hittar du på Priser

Små eljobb som t.ex. byte av lampa eller säkring klarar de flesta av utan utomstående hjälp. Som regel kan man tänka att om man är ens lite osäker så är det bättre att söka professionell hjälp med elinstallationer i hemmet. 

Proppsäkringar får man byta ut själv så länge man kommer ihåg elsäkerheten. Automatsäkringar måste alltid bytas ut av proffs.

Senaste bloggar

Allmän

Laddning av elbilar

Laddningspunkter hemma: En bekväm metod för att ladda elbilar. Elbilar börjar bli allt vanligare och därmed väcks frågan om var man kan ladda sin bil.

Läs mer
Allmän

Laddning av elbilar

Laddningspunkter hemma: En bekväm metod för att ladda elbilar. Elbilar börjar bli allt vanligare och därmed väcks frågan om var man kan ladda sin bil.

Läs mer