Elektriker

Elektriker snabbt på plats

Felsökning och reparation av elfel

Felsökning samt reparation av elfel som jourarbete under natten mellan tisdag och onsdag i Helsingfors, Finland. 

Det var en tisdag natt klockan 23:40 då 24 centers larmcentral fick ett uppdrag från Kottby i Helsingfors.

Kundbetjänaren beskrev uppdraget på följande sätt:

“Egnahemshus i Helsingfors Kottby. Halva huset saknar el och det ser inte ut att vara fel i eltavlan. Elcentralen är uppe på vinden och eltavlan finns där. Man kommer in i fastigheten från husets södra del. Elektriker genast på plats, kontakt med kund omedelbart, så att de vet att elektrikern är på väg.”

Elektrikern som tog emot uppdraget ringde beställaren med det samma. I telefonen frågade han ännu efter detaljer, så att han säkert skulle ha med allt material som behövs för att utföra uppdraget. Och efter en halvtimme var elektrikern på plats, enligt överenskommelse. 

Uppdraget utfört felfritt

Vår elektriker utförde uppdraget snabbt och ägaren av fastigheten var nöjd med arbetet. I det här fallet var det elektrikern som skrev följande slutraport av uppdraget:

“Felsökning och reparation av elfel som jourarbete 23.45-02:30: Ledning till säkringssockel smultit sönder p.g.a lös koppling vilket orsakat en ljusbåge. I värsta fall skulle det ha kunnat leda till eldsvåda. Kopplingarna till säkringssockeln reparerade och ledningen skarvad enligt behov. Rekommenderat att byta ut den felaktiga 63A säkringssockeln helt och hållet inom närtid som vardagsarbete. Beställt jourhavande tekniker från energiverket för att koppla av spänningen tillfälligt för byte av sockeln”

24 Centers faktura till beställaren

24 Centers faktura till kunden var:

  • Jouravgift: 267,00 euro (ca. 2830 kr)
  • Material: 62,90 euro (ca. 670 kr)
  • Jourarbete: 594,00 euro (ca. 6300 kr)
  • Sammanlagt: 923,90 euro inklusive moms 24% (9 800 kr)

Feedback från beställaren

Vi skickar ett feedback formulär efter varje beställning. Där får beställaren skriva sin egen feedback och ge ett vitsord på hur det gått på en skala från 1-5.Enligt feedback från fastighetsägaren till 24 Center så svarade vår kundbetjänare omedelbart på hans samtal och var förståelig samt kunnig. Elektrikern var på plats inom 30 minuter efter beställningen. 

Feedbacket från kunden var enligt följande:

“Uppdraget sköttes snabbt och professionellt. På en skala från 1-5 ger jag er service 4+”

Ring 24 Center då du behöver elektriker

Har du också fått problem med elen hemma hos dig? 24 Center har hjälpt otaliga privatpersoner i nöd. Vi tar även emot mindre brådskande ärenden och då kan du även beställa online, eller ringa kundbetjäningen ifall du känner att du hellre vill prata med en stödperson genast. Kundbetjäningen har öppet 24/7 och ser till att du får den hjälp som du behöver. Ring 020 74 24 70 så hjälper vi.

Ifall du har fått problem med elen och behöver en kunnig elektriker så ring 24 Center kundbetjäning. Kundbetjäningen har öppet 24/7. Vi har service inom det mesta angående husteknik. Ifall de behöver en elektriker, rörmokare, spolbil mm. så ring oss. Vi hjälper.

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en förmån värd 100 kronor vid din nästa beställning.