Elektriker Kungsholmen
- snabbt på plats!

Ett samtal räcker. Jourtjänsten inom fastighetsteknik betjänar dig 24/7.
Vi är din enda avtalspartner, hos oss får du alltid en lokal elektriker.

Elektriker Kungsholmen 24/7

Lampor som släcks av sig själv, laggande elapparater eller ett uttag som inte får ström. Det här är tillfällen som inte är trevliga och som gör vardagen krångligare. Det behövs ett proffs kunnande för att reparera elfel och man bör inte börja fixa trasiga elledningar eller apparaten utan behörigheten av ett proffs. Det finns alltid en stor eller livshotande fara när det är frågan om arbeten som gäller el, så det är alltid bättre att låta en kunnig person ta hand om jobbet. Elektriker  tar hand om alla sorters eljobb och våra proffs hjälper dig över hela Stockholms område. Vi tar konstant hand fastigheters problem. Dessutom hjälper vi också entreprenörer som har behov av en elektriker på byggnadsplatsen. Vårt nätverk av lokala elektriker gör det möjligt att få hjälp snabbt.

Fastän vi utför också bredare eller annars bara icke-akuta arbeten, så är vår specialitet att vi kan betjäna våra kunder snabbt, säkert och smidigt. Som snabbast är vi på plats redan inom 15 minuter från att ni tagit kontakt, för våra proffs är hela tiden i farten. Eljour kräver yrkeskunskap av hantverkaren pga. höga risker och därför kollar vi alltid behörigheterna av våra elektriker. Att erbjuda en professionell service är det viktigaste för oss, vare sig det en snabb liten beställning, en mera utmanande beställning eller ett rutinarbete. Ifall ni behöver hjälp, kontakta oss genom att ringa vårt nummer 020 74 24 70.

Vi utför även andra eljobb

Det brukar inte ta så länge för att fixa ett elfel. Däremot kan andra eljobb kräva planering och själva genomförandet kan vara ett större projekt. Ofta är det bäst att anlita ett proffs! Vi hjälper er att hitta elektriker även för större projekt och ifall ni vill ka ni lämna ansvaret för eldelen åt oss. Vårt nätverk av elektriker hjälper er att reda ut allt från små fel till större projekt! Efter alla utförda beställningar, kan vi med nöjdhet säga att vi har klarat av att hjälpa våra kunder med excellens!

Sätt in en onlinebeställning via beställ online eller ring åt oss på 020 74 24 70 så hjälper vi! Vi tar emot alla sorters eljobb i Kungsholmen och skickar den bästa elektrikern för att lösa problemen! Vi hjälper dig gärna!

Tjänster

Play Video

Du betjänas alltid av en lokal elektriker nära dig!

Kungsholmen karta
Puhelin ikoni

Vi besvarar ditt samtal
omedelbart 24/7/365

pakettiauto ikoni

Vi skickar genast
ett proffs till platsen

100% ikoni

Vi erbjuder 100%
nöjdhetsgaranti

Vi har jour varje dag.
Ring för att få ett proffs på plats!

247 ympärivuorokauden

Kontakta oss

Kontakta oss