Elektriker blixtsnabbt på plats mitt i natten

Elektriker på plats mitt i natten

Det var en kall natt i mars, klockan är 04.41. Solen hade inte gått upp än och från den lilla sjön, som ligger strax utanför huvudstadsregionens gränser, stiger det sjörök. Invånarna som bor i radhuset i närheten sover djupt.

Det hörs en hår smäll som verkade komma inifrån väggen, vilket väcker en av invånarna. Han stiger upp ur sängen och börjar undra vad som hänt. Efter det börjar han reda ut vad som riktigt hände. Då börjar han gå igenom belysningen och går igenom lägenheten. Han märker att en del av belysningen tänds inte. Han får lite kallt om tårna och märker att den elburna golvvärmen också är kall. Då hjälper det inte annat än att hålla huvudet kallt för nu står han inför ett val. Ska han vänta till morgonen, elen är ju ur spel och säkringar har gått, kanske man klarar sig i några timmar till. Däremot kan det ju vara svårt att få sömn när det smäller i knutarna. Kanske det lönar sig ändå att försöka få tag i en elektriker med det samma. 

Mannen bestämmer sig att det blir nog bäst att försöka få tag i en elektriker med det samma. Det kan ju ha varit något värre som hänt och vem vet, kanske det smäller på nytt snart och då kan det gå illa åt.

Efter en aning sökande på internet dyker det upp en nätsida som lovar elektriker på plats 24/7. Efter en stund ringer det i 24 Centers kundservice. Kundbetänaren tog rutinmässigt upp all väsentlig information och lovar att få en elektriker på plats inom en timme.

Elektrikern hoppade i bilen nästan omedelbart efter beställningen men det är en dryg halvtimmes restid till destinationen. Teknikern ringer och kollar med kunden noggrannare om situationen, för att försäkra att han säkert har allt med sig som han behöver. Med det samma berättar han åt kunden att problemet kommer att lösa sig snabbt och ger en exaktare ankomsttid.

Efter att det gått en timme efter samtalet är elektrikern på plats och sätter igång. Ett relä hade fått fel och bränt huvudsäkringen. Ett rutinuppdrag för elektrikern. Elektrikern byter ut reläet och strömmen fungerar i huset igen. Kunden är nöjd med arbetet och att det gick att få tag i en elektriker som kunde komma så snabbt den här tiden på dygnet. Nu hinner han sova ännu i några timmar till, utan att reläer smäller och har oljud för sig.

Kunden var nöjd med arbetet enligt feedbacken. På en skala från 1-10 gav han både killen som svarade i kundbetjäningen och elektrikern 10. Feedback från kunden:
“Fastän tidpunkten på dygnet så fick jag saklig, trevlig och bra betjäning. Priset på servicen berättades klart och tydligt via telefon! Tack för bra service och noggrann felsökning. Elektrikern utförde sitt arbete bra och servicen var vänligt! Jag fick bra service, speciellt när man tar i beaktande att elen försvann mitt i natten utan en tydlig orsak. Stor lättnad att man fick snabbt kontakt med service. Jag kan inte tänka mig något som borde förbättras. Efter att jag ringde fick jag snabbt hjälp och som kund fick jag all väsentlig information”

Ring 24 Center då du behöver elektriker

Har du också fått problem med elen? 24 Center hjälper dig hitta en kunnig elektriker, vare sig problemet elburen golvvärme eller andra elfel så hjälper vi. Vi tar även emot mindre brådskande ärenden och då kan du även beställa online, eller ringa kundbetjäningen ifall du så vill. Kundbetjäningen har öppet 24/7 och ser till att du får den hjälp som du behöver. Ring 020 74 24 70 så hjälper vi.

Ifall du också har fått problem med golvvärmen så ring 24 Center kundbetjäning. Kundbetjäningen har öppet 24/7. Vi hjälper dig med elektriker.

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en förmån värd 100 kronor vid din nästa beställning.