Rörmokare Södertälje

På plats utan ansträngning

Ett samtal räcker. Rörmokare Södertälje alltid vid din sida. Hos oss får du alltid en lokal rörmokare.

Rörmokartjänster 24/7

Är avloppsrören tilltäppta eller är de frusna? Våra jourhavande rörmokare är redo att hjälpa dig med alla VVS-problem, från tilltäppta rör till upptining av frusna rör och reparation av läckande rör.

Installationer

Reparationer

Upptining och rensning

VVS-arbeten

Rörjour

Rensning

Upptining

Läckage

Vattenskador

Fuktmätningar

VVS-utrustning

Värmesystem

Ventilation

Övervakning

Arbetsledning

Varmvattenberedare

Ring så hjälper vi

Våra behöriga rörmokare hjälper dig med allt från vardagliga installationer till akuta rörläckage som behöver repareras snabbt. Vi vet hur viktigt det är att få hjälp direkt när något går fel, och därför finns vi tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig när du behöver det som mest. Alla våra rörmokare har genomgått omfattande utbildning och är utrustade för att hantera även de svåraste situationerna. Vi sätter alltid våra kunders trygghet och säkerhet främst och ser till att alla arbeten utförs med högsta kvalitet och precision. När det gäller rörmokare är snabbhet och tillförlitlighet avgörande. Därför arbetar vi alltid så snabbt och effektivt som möjligt utan att tumma på kvaliteten. Vi tar hand om våra kunder från början till slut och erbjuder den bästa servicen på marknaden. Så oavsett om du behöver hjälp med en enkel installation eller en akut rörläcka, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att boka din tid eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att höra från dig!

Play Video

Rörmokare Södertälje - Lokalt, pålitligt och snabbt på plats

Vårt mål är att ge dig en trygg och pålitlig rörmokartjänst, särskilt när det gäller akuta problem som stopp i toaletten eller läckande rör. Vi på 24 Center har ett team av behöriga och erfarna rörmokare som är redo att hjälpa dig oavsett vilket område du befinner dig i Södertälje. Våra rörmokare är utrustade med modern teknik och verktyg för att snabbt diagnostisera och reparera problemet. Vi är stolta över att kunna erbjuda snabb och pålitlig service. Våra rörmokare har många års erfarenhet av att arbeta med alla typer av VVS-installationer och reparationer, så oavsett om det handlar om att installera en ny VVS-enhet eller reparera en befintlig, kan du lita på att vi har den expertis och kunskap som krävs för att lösa problemet på ett effektivt sätt. Så om du behöver en rörmokare i Södertäljeområdet, tveka inte att kontakta oss. Vi lovar att ge dig den bästa servicen och göra allt vi kan för att lösa ditt problem så snabbt och effektivt som möjligt.

Vi betjänar dig gärna dygnet runt

När olyckan är framme och ett rör börjar läcka är det viktigt att agera snabbt för att förhindra skador och spridning av vatten. Våra erfarna rörmokare i Södertälje är specialiserade på att snabbt åtgärda alla typer av VVS-problem, från enkla reparationer till akuta rörläckage. Vi vet att hemmet är en viktig plats för våra kunder och vi behandlar varje arbetsplats med respekt och omsorg. Ring vår kundservice så får du snabbt de första instruktionerna på telefonen för att minimera skadorna. Vi tar hand om dig från början till slut och erbjuder den bästa servicen. Lita på våra proffs i Södertälje för en snabb och pålitlig lösning på dina VVS-problem.

Mycket kunskap med ett samtal

Att ha fungerande VVS-system är viktigt för att hemmet ska fungera som det ska. Men när problem uppstår kan det vara svårt att veta vad man ska göra. Här på 24 Centers har vi erfarna rörmokare som kan hjälpa dig med alla typer av VVS-problem, från små reparationer till omfattande installationer. Våra rörmokare har lång erfarenhet av mångsidigt VVS-arbete och kan hjälpa dig med allt från kranläckor och upptining av rör till installation och reparation av värmesystem. Vi förstår också att reparationer och justeringar som görs i en lägenhet kan påverka andra lägenheters VVS- och avloppssystem. Därför ser vi till att utföra arbetet på ett sätt som är säkert och skonsamt för hela fastigheten. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ service och snabb respons på akuta problem. När du kontaktar oss kan du vara säker på att du får en erfaren och kunnig rörmokare som är redo att hjälpa till med alla dina VVS-behov. Så tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp av en rörmokare i Södertälje.

Vi är med dig från början till slut

Känner du dig irriterad av att behöva kontakta flera installatörer för att sedan få veta att de inte kan ta på sig mer arbete?


Kontakta och beställ


 

Efter beställning får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

 


 

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och feedback

Kontakta och beställ

Du får en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider

Fakturering och feedback

Utförda uppdrag

Läckande vattenrör i Norrtälje

Det var december och närmade sig jul. En äldre damn från Norrtälje hade redan börjat förbereda sig för julen då något som de inte kunnat förvänta sig hände. Det hade uppstått en vattenläcka i badrummet sent på kvällen. Då blev det bråttom. 24 Center svarade på samtalet med det samma. Rörmokaren dök upp enligt överenskommelse. Efter att ha granskat skadan tog det inte länge för att byta ut det sönderrostade röret och huset fick vatten igen.

Rörmokare snabbt på plats på fredagkväll

Det var en eftermiddag i juni då en kvinna från österbotten var på väg hem från jobbet. Det var fredag och dags för veckoslutet. I tankarna var att njuta av en härlig sommarkväll med vännerna. Kvinnan kom hem, gick fram till dörren och in i huset. Allting var inte som det skulle. Från nedre våningen hördes det underligt pysande. Kvinnan kände en rörmokare som bor i närheten och försökte ringa honom direkt. Telefonen tutade länge, tills samtalet for till telefonsvararen. Hon hittade 24 Centers nummer och ringde dit med det samma.

Vad säger folk om våra VVS-tjänster?

Det är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Kontakta oss!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Rörmokare Södertälje

Blev avloppen igensatta eller är rören frusna? Våra jourhavande rörmokare står redo att hjälpa dig med alla VVS-behov, från rensning av avlopp till installation av VVS-utrustning.

Badparken, Bergvik, Blombacka, Brunnsäng, Brunnsäng/Grusåsen, Brunnsäng/Nydala, Brunnsäng/Ritorp, Brunnsängs Hage, Bårsta, Bårstaberget, Fogdetorp, Fornhöjden, Gamla Lina, Geneta, Glasberga, Grusåsen, Hagaberg, Hansta Strand, Hovsjö, Högloft, Hövsjö, Karlberga Höjden, Karlberga Park, Karlhov, Kiholmen, Kusens Backe, Lina, Lina Hage, Mariekäll, Mariekälla, Måsnaren, Nedre Mariekäll, Nydalavägen, Olovs Hage, Pershagen, Ritorp, Ronna, Ronna/Bårsta, Rosenlund, Saltskog, Soldala, Stadan, Stadan Fritidsområde, Södertälje, Södertälje Brunnsäng, Södertälje Glasberga, Södertälje Hamn, Södertälje Hovsjö, Södertälje Mariekäll, Södertälje Pershagen, Södertälje Ritorp. Södertälje Rosenlund, Södertälje, Södra, Södertälje Västergård, Södertälje-Ritorp, Torekällberget, Tvetaberg, Vibergen/Olovs Hage, Viksäng Strand, Viksängen, Västergård, Västergård, Södertälje, Östertälje

Map of Södertälje

Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourhavande central för fastighetsteknik. Vi erbjuder hjälp gällande fastighetstekniska problem. Ni får all hjälp angående fastighetsteknik, både brådskande och icke-brådskande, med endast ett telefonsamtal.

24 Center Sveriges huvudkontor befinner sig på Forsbyvägen 6, Knivsta. Från huvudkontoret betjänar vår kundservice hela Sverige angående fastighetstekniska problem.

24 Center ser till att kunden får kontakt med rätt leverantör som kan vara på rätt tid på plats. Vi tycker att det ska vara bekymmersfritt och snabbt att få hjälp då man behöver den!

De flesta reparations-, underhållnings- och installationsjobb i bostad eller bostadsrätt, man måste äga och bo i bostaden under perioden som arbetet utförs för att få rotavdrag. 24 Center hjälper att ansöka om rotavdrag och kundbetjäningen hjälper dig med frågor angående rotavdrag.

Upp till 30% av arbetskostnaden. Vi hjälper att ansöka om rotavdrag åt er ifall ni är berättigade till rotavdrag.

Typiska skador som omfattas av hemförsäkringen är vattenskador orsakade av trasiga rör eller utrustning kopplad till den samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet vid vattenskada påverkas av den trasiga anordningens eller rörledningens ålder.

Ring ändå. 24 Centers kundtjänst vill hjälpa kunder i alla nödsituationer. Samtalet är kostnadsfritt och många saker kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på kundtjänstens erfarenheten.

24 Center servar även mindre brådskande beställningar. Jobb som beställs minst tre arbetsdagar tidigare har också en billigare timavgift. Du kan själv lägga beställningen som en onlinebeställning på vår hemsida på 24center.se/online-bestallning

Viktiga tips för rörarbeten

  • Vardagspris (7-15) inkl. rot är 795 kr/h (min. 2h) + 790 kr servicebil.
  • Jourpris (Vardagar 15-07, lördag fram tills 18) inkl. rot är 1589 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Jourpris (Allmänna helgdagar) inkl. rot är 1862 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Materialavgift kan tillkomma.
  • Allt om priser på 24 Centers service hittar du på Priser

Ifall det är stopp i avloppet på toaletten lönar det sig att beställa en rörmokare, för att försäkra att det inte uppstår fler skador. Ifall stoppet inte är djupt i rören och de andra avloppen i fastigheten drar, så kan det räcka med  en rörmokare. Ifall stoppet sitter djupare, kan det hända att rörmokarens verktyg inte räcker och då kan det behövas en spolbil för att lösa stoppet.

Ifall golvbrunnen inte drar och vattnet börjar stiga upp från golvbrunnen lönar det sig att professionell hjälp kommer och löser problemet. Som första hjälp kan man kolla ifall det blivit stopp p.g.a främmande föremål (hår, sand mm.) i golvbrunnen.

Det bästa skulle vara att beställa en rörmokare till platsen. Ifall man vill vänta på att det blir varmare väder så finns det alltid en risk att isen i rören skapar rörbrott. En professionell rörmokare klarar av att smälta frusna rör på ett säkert sätt och kolla ifall det har orsakat mer skador och reparera eventuella skador.

Senaste bloggar