Blandare

Byte av köksblandare

Byte av köksblandare

Det var tidig Oktober månad då det kom upp problem med renovering hemma åt en herre i Tullinge. Han hade beställt en rörmokare för att byta ut en köksblandare samt installer bottenventiler och avloppsrör, men rörmokaren hade fått förhinder och kunde inte utföra arbetet. Teknikerns kollega ringde runt företag men det kom fram att de flesta var upptagna med annat. Kollegan fick dock tag på 24 Center och efter en stund hade kundservicen gått igenom detaljer och tagit upp nödvändig information om arbetet. Kundservicen lovade att hitta en rörmokare så snabbt som möjligt. Klockan var jämt 11:00 då samtalet var över och det tog inte länge för rörmokaren att komma på plats, fastän största delen hade det fullt upp redan för dagen.

Utförning av arbetet

Inom 60 minuter så dök rörmokaren upp. Han hade med alla nödvändiga verktyg, allt material och gott humör hade han också med sig. Det tog inte länge förrän rörmokaren var under diskbänken och arbetet var påbörjat. Bytet av blandaren och installationen av avloppsrör samt ventiler var snart slutfört och fastän det inte gått som det var planerat ursprungligen så blev allt bra till slut. Tack vare ett brett nätverk av samarbetspartners kan 24 Center erbjuda snabbt service inom husteknik.

Fakturering av arbetet

Arbetet: 2475 kr

Servicebil: 690 kr

Rotavdrag -742 kr

Material: 881 kr

Slutsumma exkl moms: 2856,80 kr

 

Kom ihåg att fråga om möjlighet av rot-avdrag. Kundservicen kan hjälpa er med frågor om rot-avdrag, nödvändig information som behövs och ansöker om rot-avdrag för det utförda arbetet åt er. Rot-avdrag kan ansökas enbart för arbetstiden, inte material.

Feedback

24 Center skickar ut ett feedbackformulär åt beställaren efter varenda uppdrag. Där får beställaren berätta om sin upplevelse och värdera servicen på en skala från 1-10. Kunden som beställt detta arbete var nöjd med servicen. Han gav både kundservice och teknikern en 10/10 och skrev gott om hela upplevelsen. Tack vare kundfeedback kan 24 Center utveckla sin service till ännu bättre.

Ring 24 Center när du behöver rörmokare

Det här problemet och en massa andra löste sig tack vare 24 Center och våra samarbetspartners. Alla fall behöver inte vara lika akuta som detta, vi tar även emot mindre brådskande ärenden. Vid mindre brådskande ärenden kan du beställa online, men ifall du vill kan du även ringa kundtjänsten ifall du känner dig att du helst vill prata med någon först. Vi svarar i telefon 24/7 och ser till att du får den hjälp som du behöver. Ring 020 74 24 70 så hjälper vi.

Ifall du också fått problem med VVS hemma hos dig och behöver en kunnig rörmokare så ring 24 Center. Vi hjälper dig med rörmokare och VVS!

Dessa artiklar kan intressera dig

10 sätt att spara energi

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en förmån värd 100 kronor vid din nästa beställning.