Tömning av avloppsbrunn

Översvämmande toalett

Det var en tisdagmorgon i april då en familj i Helsingfors njöt av frukost. Familjens mamma drack kaffe i lugn och ro. Klockan var 8.50. Plötsligt märkte en familjemedlem att toan spolade inte. Tvärtom, vattnet hade bestämt sig att översvämma toalettens golv istället. Avloppsbrunnen var proppfull och det översvämmande smuttsvattnet började orsaka panik.

Familjens mamma ringde först till ett företag som normalt brukar ta hand om tömningen av avloppsbrunnar i området. Där förstod de dock inte hur bråttom det var med ärendet och svarade bara “vi sätter ärendet i arbetslistan”, eller nåt i den stilen. Dessutom förbjöd de att beställa en bil från ett annat ställe, vilket var märkvärdigt. 

I huset hade redan ett av rummen blivit översvämmat av vatten. Kunden började bli nervös och bestämde sig för att ringa 24 Center. Klockan var 9:15 då kundbetjäningen svarade. De lovade att få en spolbil på plats inom 30 minuter. 

Klockan 9.35 var körde vår spolbil in på kundens gård och teknikern satt igång med att jobba omedelbart. Brunnen blev tömd och de värsta skadorna hindrade.

24 Centers faktura till kunden:

Arbetets del: 398,00€

Avfallshantering: 124,58€

Sammanlagt: 522,58€

Nöjd kund

Kunden var nöjd med servicen som räddade dagen. Som vitsord gav hon både åt kundbetjänaren och teknikern 10/10

Hon skrev dessutom följande: “Hej, jag gav redan feedback genom telefon angående nödsituationen vi hade i morse. Vår avloppsbrunn hade plötsligt fyllts upp och toa vattnet svämmade över på golvet. Vi fick inte hjälp av företaget som vi brukar anlita. Genom att snabbt googla en sväng så hittade vi er annons där ni lovar hjälp och spolbil på plats till och med inom 15 minuter. Det tog ungefär 20-30 minuter före spolbilen kom på plats och vi fick hjälp. Tack ännu för snabb hjälp och service. I nödfall när toaletten svämmar över och ett rum är redan översvämmat, så vill man inte lyssna på kömusik i telefonen. Hos er svarade kundbetjänaren nästan omedelbart och lovade en spolbil på plats med det samma. Från det andra stället förbjöd de oss att beställa en spolbil från ett annat ställe och kunde inte säga när de skulle fått en spolbil på plats. Sätter på arbetslistan var enda svaret som jag fick av dem.

Ring 24 Center då du behöver spolbil

Det här problemet och många andra löste sig snabbt tack vare 24 Center. Ifall du också fått problem med avloppen i hemmet och behöver så ring 24 Center. Vi tar även emot mindre brådskande ärenden och då kan du även beställa online, eller ringa kundbetjäningen ifall du känner att du hellre vill prata med en stödperson genast. Kundbetjäningen har öppet 24/7 och ser till att du får den hjälp som du behöver. Ring 020 74 24 70 så hjälper vi.

Ifall du också har fått problem med avloppet och behöver snabbt spolbil på plats så ring 24 Center kundbetjäning. Kundbetjäningen har öppet 24/7. Vi hjälper dig!

Dessa artiklar kan intressera dig

10 sätt att spara energi

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en förmån värd 100 kronor vid din nästa beställning.