Översvämning i källaren

Översvämning i källaren

Ett äldre par från Kimitoön, 87 kilometer från Åbo, njuter av sin vardagskväll. Klockan är nio och mannen sitter i vardagsrummet och njuter av sin bok medan frun bokar bordet i köket för kvällsmat. Tekannan putrar i bakgrunden.

Frun går genom köket till vardagsrummet och ber att mannen kommer och äter kvällsmål. Mannen lovar komma så snabbt han fått läst slut kapitlet. Frun påminner honom att tvättmaskinen tvättat färdigt för redan en stund sedan och att tvätten måste hängas på tork. Hon bestämmer att göra det före kvällsmålet. Hemvårdsrummet ligger i källaren på trevånings egnahemshuset. 

Trapporna gjorda av trä knarrar en aning då hon går ner för dem mot källarvåningen. Hon går mot hemvårdsrummets dörr. Då hon öppnar dörren letar hon efter brytaren för lampan, för rummet är helt mörkt. Knacks. Efter att lamporna tänts avslöjar ljuset något hemskt! Frun ropar omedelbart på sin man för hjälp. Mannen bestämmer sig för att ringa 24 Center.

Kontakt med 24 Center

“Hemvårdsrummet är översvämmat. Det verkar som det kommit upp från golvbrunnen. Det är åtminstone 10 cm vatten på golvet. Säkert stopp i avloppet.” berättar mannen åt 24 Centers kundbetjänare. 24 Center var första stället han fick tag på under kvällen. Mannen hade förstått snabbt att det måste vara avloppet som det är stopp i när han såg situationen 

24 Centers kundbetjänare samlade all relevant information av situationen som behövdes och lovade åt paret att en spolbil skulle vara på plats inom en timme för att öppna stoppet. Spolbilen kom på plats enligt överenskommelse och satt igång. Efter att två timmar gått meddelar chauffören åt kunden att det är färdigt. Frun går ner i källaren för att kollar. Det var som att inget skulle ha hänt. Inte ett spår kvar av kaoset. Tacksamma kunde paret äntligen gå och lägga sig.

24 Centers faktura till kunden:

Arbetets del (jour): 1196,00 € ( ca. 12,835 kr)

Sammanlagt: 1196,00 € ( ca. 12,835 kr)

Ring 24 Center då du behöver spolbil

Det här problemet och många andra löste sig snabbt tack vare 24 Center. Ifall du också fått problem med avloppen i hemmet och behöver så ring 24 Center. Vi tar även emot mindre brådskande ärenden och då kan du även beställa online, eller ringa kundbetjäningen ifall du känner att du hellre vill prata med en stödperson genast. Kundbetjäningen har öppet 24/7 och ser till att du får den hjälp som du behöver. Ring 020 74 24 70 så hjälper vi.

Ifall du också har fått problem med avloppet och behöver snabbt spolbil på plats så ring 24 Center kundbetjäning. Kundbetjäningen har öppet 24/7. Vi hjälper dig!

Senaste bloggar

Allmän

Rätt sorts belysning

Genom att välja rätt typ av belysning ökar du bekvämligheten och säkerheten De nordiska länderna hör till naturens egen belysning. På sommaren finns det tillräckligt

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en förmån värd 100 kronor vid din nästa beställning.