Glasmontör Hässelby

På plats utan ansträngning

Ett samtal räcker. Glasmontör Hässelby alltid vid din sida. Hos oss får du alltid en lokal glasmontör.

Glastjänster 24/7

Har fönstret gått sönder? Våra jourhavande glasmontörer är färdiga att hjälpa dig med alla dina glasproblem, från monteringar till reparationer.

Installationer

Reparationer

Byten

Glasarbeten

Glasjour

Byte av fönsterglas

Reparation av trasigt glas

Fönster och skyltfönster

Dörrglas

Säkerhetsglas

Monteringar

Leveranser

Har fönstret gått sönder eller väntar det på installation?

När olyckan inträffar finns ingen tid att slösa och att snabbt hitta en skicklig glasmontör är ytterst viktigt. Genom att reagera på problemet omedelbart och ringa vår jourservice sparar du tid och möda.

Play Video

Lokal glasmontör från Hässelby betjänar dig!

Behöver du en glasmontör i Hässelby? Vi arbetar enligt nödcentralsprincipen och reagerar omedelbart på alla dina behov. En lokal glasmontör från Hässelby känner till bostadsområdet och i bästa fall även dess byggnadsbestånd, hittar platsen snabbt och gör det nödvändiga arbetet på ett ögonblick. Vi skickar en kunnig glasmontör i bästa fall till platsen redan inom 15 minuter.

Vi är med dig från början till slut

Känner du dig irriterad av att behöva kontakta flera installatörer för att sedan få veta att de inte kan ta på sig mer arbete?


Kontakta och beställ


 

Efter beställning får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

 


 

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och feedback

Kontakta och beställ

Du får en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider

Fakturering och feedback

Utförda uppdrag

...

...

...

...

Vad säger folk om våra glasmontörstjänster?

Det är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Kontakta oss!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Glasmontör Hässelby 24/7

Har fönstret gått sönder? Våra jourhavande glasreparatörer står redo att hjälpa dig med alla glasproblem, från monteringar till reparationer, alla dagar året runt.

Grimsta, Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villa- stad, Kälvesta, Nälsta, Råcksta, Vinsta och Vällingby

Map of Hässelby-Vällingby

Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourhavande central för fastighetsteknik. Vi erbjuder hjälp gällande fastighetstekniska problem. Ni får all hjälp angående fastighetsteknik, både brådskande och icke-brådskande, med endast ett telefonsamtal.

24 Center Sveriges huvudkontor befinner sig på Forsbyvägen 6, Knivsta. Från huvudkontoret betjänar vår kundservice hela Sverige angående fastighetstekniska problem.

24 Center ser till att kunden får kontakt med rätt leverantör som kan vara på rätt tid på plats. Vi tycker att det ska vara bekymmersfritt och snabbt att få hjälp då man behöver den!

De flesta reparations-, underhållnings- och installationsjobb i bostad eller bostadsrätt, man måste äga och bo i bostaden under perioden som arbetet utförs för att få rotavdrag. 24 Center hjälper att ansöka om rotavdrag och kundbetjäningen hjälper dig med frågor angående rotavdrag.

Upp till 30% av arbetskostnaden. Vi hjälper att ansöka om rotavdrag åt er ifall ni är berättigade till rotavdrag.

Typiska skador som omfattas av hemförsäkringen är vattenskador orsakade av trasiga rör eller utrustning kopplad till den samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet vid vattenskada påverkas av den trasiga anordningens eller rörledningens ålder.

Ring ändå. 24 Centers kundtjänst vill hjälpa kunder i alla nödsituationer. Samtalet är kostnadsfritt och många saker kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på kundtjänstens erfarenheten.

24 Center servar även mindre brådskande beställningar. Jobb som beställs minst tre arbetsdagar tidigare har också en billigare timavgift. Du kan själv lägga beställningen som en onlinebeställning på vår hemsida på 24center.se/online-bestallning

Viktiga tips för glasarbeten

Nödlappning och mätning av termoglas görs nattetid och montering sker vid ett senare tillfälle under veckan efter att glaset är klart. Vanliga fönster kan eventuellt repareras vid ett besök på natten, beroende på glasets storlek och tjocklek.

Försäkringen täcker ofta reparation av krossat glas i situationer av skadegörelse och stöld.

Hemförsäkringen täcker en oavsiktlig krossad ruta om rutan är krossad på grund av en plötslig och oförutsägbar orsak. Bor du i bostadsrättsförening täcks brottet på fönstrets yttersta glas av bostadsrättsföreningens försäkring.

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer