Välj rätt proffs

Via 24 Center får du precis de rätta proffsen för utmaningarna i ditt hem

I hemmet, på stugan eller på jobbet kan olika tekniska problem uppstå, som oväntade nödsituationer, olyckor som kräver snabb åtgärd eller installation och reparation av fasta hushållsapparater samt långsiktiga renoveringar för att förbättra bekvämligheten i hemmet. I dessa situationer kan professionell hjälp vara nödvändig.

Internets sökmotorer underlättar sökandet efter en teknisk expert, men de ger ofta hundratals resultat då man letar efter lösningar för ett specifikt område. Till exempel ger “elektriker + Skåne” nästan 300 000 sökresultat. Hur väljer du då den rätta experten som är pålitlig och kunnig? Vi har sammanställt i denna bloggpost saker du bör tänka på då du letar efter ett proffs!

1. Vilken typ av teknisk hjälp behöver du? Vilka förväntningar har du på resultatet?

Innan du tar kontakt, tänk noggrant över vilken sorts hjälp du behöver och vilket resultat du önskar.

I ett icke-brådskande projekt, som köksrenovering, överväg noga vilka element som är väsentliga för dig för att få en fungerande helhet.

När du överväger att skaffa en fast hushållsapparat, som luftvärmepump, uppdatera låssystemet eller till och med byta bastuugn, bestäm om du vill skaffa utrustningen själv eller lita på teknikerns val.

Oavsett beställd arbete, när du har skapat en plan i förhand över vad du vill ha, är det lättare att också säkerställa att det beställda arbetet motsvarar dina förväntningar och behov så exakt som möjligt.

✔ Kom ihåg att du alltid kan kontakta 24 Center även om du inte är helt säker på hur du ska hantera utmaningen.

2. Kontrollera teknikerns bakgrund

Fråga teknikern om deras erfarenhet av liknande projekt som matchar dina planer. Till exempel, om du renoverar ett badrum, fråga hur många liknande renoveringar de har gjort tidigare och vilka resultat som har uppnåtts. Erfarenhet är ofta ett tecken på pålitlighet och kompetens.

✔ På 24 Center säkerställs vid ingåendet av samarbetsavtal att medlemmarna i vårt nätverk har tillräcklig erfarenhet.

3. Kontrollera att teknikern har de nödvändiga tillstånden samt resurser för uppgiften

Se till att den valda professionen har alla nödvändiga tillstånd för att utföra renoveringsarbetet. Till exempel bör en elektriker ha ett giltigt certifikat från ECY.

Säkerställ också att teknikers tidsplan möjliggör passar dig med. Det är frustrerande om en tekniker lovar att påbörja arbetet snabbt, men du måste vänta veckor innan badrumsrenoveringen börjar eller den nya bastuugnen står ute i vinden och regnet, dag efter dag.

✔ På 24 Center säkerställs vid ingåendet av samarbetsavtal att medlemmarna i vårt nätverk har tillstånden och certifikaten som krävs.

4. Kontrollera att tekniker har giltiga försäkringar

Kontrollera att teknikern har giltiga försäkringar som täcker eventuella skador under renoveringen. Detta skyddar både dig, din egendom och teknikern från eventuella skador eller olyckor under arbetets gång.

P.S Om det inträffar en skada i ditt hem under renoveringen, är det alltid bra att kontrollera med försäkringsbolaget vilka skador din hemförsäkring täcker. 

✔ På 24 Center har vi säkerställt att medlemmarna i vårt nätverk har ansvarsförsäkringar som är giltiga, och dessutom har 24 Center sin egen försäkring. Så som vår kund kan du lita på att om en skada inträffar behöver du inte oroa dig för mer än vad som är nödvändigt.

5. Fråga om rekommendationer och kontrollera om de håller

Sök efter recensioner och rekommendationer om tekniker online. Du kan också fråga vänner, grannar eller familjemedlemmar om tekniker som de har varit nöjda med efter utfört arbete. Det är bra att söka information från flera källor, försäkra att rekommendationerna stämmer.

✔ På 24 Center har vi en hög kvalitetsstandard för vårt nätverk av tekniker. Efter varje beställt arbete genomför vi en kundnöjdhetsundersökning och kommunicerar aktivt med beställaren om hur arbetets kvalitet har uppfyllts och samarbetet har fungerat med medlemmen i vårt nätverk.

24 Center ger rätt tekniker för ditt hems tekniska utmaningar

Rätt val av tekniker kan vara tidskrävande, särskilt om din erfarenhet av tekniska frågor är begränsad eller då vardagens påfrestningar prioriteras framför icke-brådskande ärenden. Det är också vanligt att yngre generationens ägare till nybyggda hem inte nödvändigtvis har personer i sin närhet med erfarenhet eller kunskap om kvalificerade tekniska proffs. Även de som har flyttat till en ny ort har kanske inte ännu information om bra tekniker, och när det gäller att inreda ett nytt hem behövs hjälp mest.

Så var inte rädd för att kontakta 24 Center och berätta om dina planer för hemmets underhåll eller plötsliga tekniska problem. 24 Center har profilerat sig som en serviceleverantör med hög kvalitetsstandard, så bakgrunden för varje medlem i vårt nätverk har kontrollerats och säkerställts att nödvändiga tillstånd och försäkringar är giltiga. Dessutom går vi igenom varje teknikers utrustning och resurser vid upprättandet av avtal för att säkerställa att jobbet kan utföras enligt din önskade tidsplan.

24 Center hjälper till med tekniska uppgifter i hemmet

24 Center är en teknisk jourcentral som erbjuder högkvalitativ service för tekniska problem oberoende av tid och plats. Du får hjälp med ett enda samtal, både i brådskande nödsituationer och icke-brådskande vardagsärenden. I vårt omfattande nätverk av tekniker hittar du de bästa professionella inom fastighetsbranschen, nära dig. Hitta den närmaste lediga rörmokaren, elektrikern, låssmeden eller till och med spolbilschauffören enkelt – allt från ett nummer: 020 74 24 70 eller så kan du beställa ett icke-brådskande arbete online här.

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en förmån värd 100 kronor vid din nästa beställning.