Eljour I Nacka

Behov av eljour mitt i natten

Det var en natt i juli då en en man från Nacka, Stockholm, njöt av sin kväll hemma då alldeles plötsligt slog elen av. Han tog en titt i elcentralen och märkte då att en automatsäkring och dessutom huvudsäkringen hade brunnit och lägenheten var helt utan ström. Efter en stund av funderande gjorde han en sökning på google och hittade 24 Center. Då bestämde han sig för att ringa 24 Center för att få hjälp. 

Kontakt med 24 Center

24 Centers kundbetjäning svarade med det samma och tillsammans gick de igenom problemet och kundbetjäningen tog upp all relevanta informationen. Kundbetjäningen lovade  skicka en elektriker för att hjälpa så snabbt som möjligt, kylskåpet hemma hos mannen var ju utan ström och tiden var på kort före allt börjar smälta. 

 

Efter ungefär en halvtimme hade en elektriker tagit emot jobbet och efter ca. två timmar så var säkringen utbytt och jobbet slutfört. Mannen hade ström i sin lägenhet igen, kylskåpets innehåll hade inte hunnit smälta och han var nöjd med jobbet. 24 Centers telefonjour fortsatte natten som vanligt, ännu ett jobb utfört och en person i nöd hjälpt.

24 Center Faktura till kunden:

Servicebil 690 kr

Arbete 5350 kr

Material sammanlagt: 1088 kr

Sammanlagt: 7128 kr

Feedback

Efter varenda beställning som 24 Center tar emot så skickar vi ut ett feedback formulär för att kunna förbättra vår service och för att kunna hjälpa ännu bättre. Den här beställningen var inget undantag. Enligt feedbacken svarade 24 Center inom 1-3 minuter på samtalet och kundservicen var bra och trevlig. Elektrikern var på plats inom 1 timme av samtalet och elektrikern fick också bra feedback. “Väldigt bra, duktig, snabb och trevlig elektriker” löd feedbacken från kunden.


Kundbetjäningen fick ett vitsord på 9/10 och elektriker 10/10. Alltid trevligt att höra när vi lyckats.       

Ring 24 Center då du behöver elektriker

Har du också fått problem med elen hemma hos dig? 24 Center har hjälpt otaliga privatpersoner i nöd. Vi tar även emot mindre brådskande ärenden och då kan du även beställa online, eller ringa kundbetjäningen ifall du känner att du hellre vill prata med en stödperson genast. Kundbetjäningen har öppet 24/7 och ser till att du får den hjälp som du behöver. Ring 020 74 24 70 så hjälper vi. Ifall du har fått problem med elen och behöver en kunnig elektriker så ring 24 Center kundbetjäning. Kundbetjäningen har öppet 24/7. Vi har service inom det mesta angående husteknik. Ifall de behöver en elektriker, rörmokare, spolbil mm. så ring oss. Vi hjälper.

Dessa artiklar kan intressera dig

10 sätt att spara energi

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en förmån värd 100 kronor vid din nästa beställning.