Låssmed Växjö

På plats utan ansträngning

Ett samtal räcker. Låssmed Växjö alltid vid din sida. Hos oss får du alltid en lokal låssmed.

Låssmedstjänster 24/7

Har du låst in dina nycklar eller behöver du modernisera ditt låssystem? Våra jourhavande låssmeder är färdiga att hjälpa dig med alla säkerhetsfrågor från dörröppning till renovering.

Dörröppning

Installationer

Reparationer

Låsarbeten

Låsjour

Dörröppningstjänst

Olika lås

Serialisering

Underhåll

Fellägen

Är dörren låst och nycklarna inne?

Ibland händer det värsta: du står vid ytterdörren och letar efter dina nycklar, söker i fickorna och handväskan, går tillbaka till bilen och tittar under bilsäten, och undrar frenetiskt var du senast såg dina husnycklar. Eller så vrider du på nyckeln i låset och nyckeln går sönder och hälften fastnar innanför låset. En låssmed kan hjälpa till i dessa och många andra situationer. Kanske har du en matkasse med dig, eller ett gråtande barn eller ett husdjur inne i huset, så du bör snabbt komma in.

Play Video

Lokal låssmed från Växjö på plats

Ofta behövs en låssmeds tjänster just när det är en stor nödsituation och du snabbt behöver komma in. Därför är en låssmed i Växjö det bästa valet: han känner till Växjöområdet och i bästa fall även dess byggnadsbestånd med dess olika låssystem, och han kan snabbt och säkert hitta vägen till platsen. Hos oss kan du få en låssmed på plats i Växjö även med kort varsel.

Låssmedens expertis är oöverträffad

En låssmeds arbete innefattar förstås mer än att öppna låsta dörrar och borra trasiga lås. En professionell låssmed tjänar också i utvärdering, urval och planering av hemsäkerhetssystem. Dessutom sköter låssmeden passerkontroll, elektriska lås- och larmsystem, planerar och installerar automatiska dörrsystem och utför vid behov säkerhetsinspektioner.

Pålitliga låssmeder till förfogande 24/7

Utbudet av olika lås och låssystem har vuxit snabbt. Det räcker inte längre att känna till arbetsprincipen för ett standard ASSA-lås. Särskilt moderna elektroniska lås kräver en bred kompetens. En duktig låssmed förstår hur olika låssystem fungerar. 24 Centers proffs hanterar ett brett utbud av mekaniska och elektriska lås- och säkerhetssystem. En låsbar ytterdörr är en av de största säkerhetsgaranterna, och få saker skakar din trygghet som ett trasigt lås på ytterdörren till ditt eget hem. Därför måste en låssmed inte bara vara snabb, kompetent och effektiv, utan också ett taktfullt proffs.

Vi är med dig från början till slut

Känner du dig irriterad av att behöva kontakta flera installatörer för att sedan få veta att de inte kan ta på sig mer arbete?


Kontakta och beställ


 

Efter beställning får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

 


 

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och feedback

Kontakta och beställ

Du får en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider

Fakturering och feedback

Utförda uppdrag

Nyckeln avbruten i låset till garaget

Entreprenörers tid brukar vara dyrbart. Mannens bil är parkerad i garaget och tanken av en färdigt uppvärmd bil känns bra. Han knallar fram till garage dörren medan snön knarrar med stegen. Han tar fram sin nyckel och trycker in den i Abloy-låset. Då han försöker vrida på nyckeln märker han att allt är inte som det ska. Nyckeln är fast och det går inte att vrida på den. Telefonen ringer i 24 Centers kundbetjäning. Kundbetjänaren tar emot rutinuppdraget och lovar åt kunden att få en låssmed snabbt på plats.

Vad säger folk om våra låssmedtjänster?

Det är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Kontakta oss!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Låssmed Växjö 24/7

Har din nyckel lämnats inne eller behöver du modernisera låssystemet? Våra jourhavande låssmeder står redo att hjälpa dig med alla låsproblem, från dörröppning till renovering.

Centrum, Öster, Väster, Söder, Norr, Högstorp, Ekeberg, Teleborg, Regementsstaden, Västra mark, Araby, Hov, Norremark, Sandsbro, Hovshaga, Öjaby, Räppe, Telestad och Nylanda.

Växjö 24 center karta

Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourhavande central för fastighetsteknik. Vi erbjuder hjälp gällande fastighetstekniska problem. Ni får all hjälp angående fastighetsteknik, både brådskande och icke-brådskande, med endast ett telefonsamtal.

24 Center Sveriges huvudkontor befinner sig på Forsbyvägen 6, Knivsta. Från huvudkontoret betjänar vår kundservice hela Sverige angående fastighetstekniska problem.

24 Center ser till att kunden får kontakt med rätt leverantör som kan vara på rätt tid på plats. Vi tycker att det ska vara bekymmersfritt och snabbt att få hjälp då man behöver den!

De flesta reparations-, underhållnings- och installationsjobb i bostad eller bostadsrätt, man måste äga och bo i bostaden under perioden som arbetet utförs för att få rotavdrag. 24 Center hjälper att ansöka om rotavdrag och kundbetjäningen hjälper dig med frågor angående rotavdrag.

Upp till 30% av arbetskostnaden. Vi hjälper att ansöka om rotavdrag åt er ifall ni är berättigade till rotavdrag.

Typiska skador som omfattas av hemförsäkringen är vattenskador orsakade av trasiga rör eller utrustning kopplad till den samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet vid vattenskada påverkas av den trasiga anordningens eller rörledningens ålder.

Ring ändå. 24 Centers kundtjänst vill hjälpa kunder i alla nödsituationer. Samtalet är kostnadsfritt och många saker kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på kundtjänstens erfarenheten.

24 Center servar även mindre brådskande beställningar. Jobb som beställs minst tre arbetsdagar tidigare har också en billigare timavgift. Du kan själv lägga beställningen som en onlinebeställning på vår hemsida på 24center.se/online-bestallning

Viktiga tips för låsarbeten

Som snabbast får du en låssmed via 24 Center inom 15 minuter efter samtalet. I genomsnitt får våra kunder hjälp 30-60 minuter efter samtalet.

Dörröppning beställt av 24 Center som vardagsarbete kostar oftast ca. 3 170 kr. Uppskattning av kostnaden innehåller 2h arbete och servicebilkostnad (690 kr).


24 Centers prissättning hittar du på Priser

  • Vardagspris (7-15) inkl. rot är 833 kr/h (min. 2h) + 790 kr servicebil.
  • Jourpris inkl. rot är 1981 kr/h (min. 2h) + 2670 kr jouravgift.
  • Materialpriser kan tillkomma.
  • Allt om priser på 24 Centers service hittar du på Priser

Senaste bloggar

Låsjour

Entreprenörens morgon

Nyckeln avbruten i låset till garaget Entreprenörers tid brukar vara dyrbart. En entreprenör förlorade nästan en stor del av denna dyrbara tid en morgon i

Läs mer
Låsjour

Entreprenörens morgon

Nyckeln avbruten i låset till garaget Entreprenörers tid brukar vara dyrbart. En entreprenör förlorade nästan en stor del av denna dyrbara tid en morgon i

Läs mer