Glasmontör Linköping

På plats utan ansträngning

Ett samtal räcker. Glasmontör Linköping alltid vid din sida. Hos oss får du alltid en lokal glasmontör.

Glastjänster 24/7

Har fönstret gått sönder? Våra jourhavande glasmontörer är färdiga att hjälpa dig med alla dina glasproblem, från monteringar till reparationer.

Installationer

Reparationer

Byten

Glasarbeten

Glasjour

Byte av fönsterglas

Reparation av trasigt glas

Fönster och skyltfönster

Dörrglas

Säkerhetsglas

Monteringar

Leveranser

Har fönstret gått sönder eller väntar det på installation?

När en olycka inträffar är det viktigt att agera snabbt för att minimera skadorna. Att hitta en skicklig glasmontör är avgörande för att lösa situationen så snabbt som möjligt. Vår jourtjänst är tillgänglig dygnet runt för att hjälpa dig när olyckan är framme. Genom att kontakta oss omedelbart kan du spara tid och möda. Våra skickliga glasmontörer kommer till platsen så snabbt som möjligt och löser problemet på ett professionellt sätt. Vi förstår hur stressande en situation med en trasig ruta eller glas kan vara, därför arbetar vi snabbt och effektivt för att lösa problemet. Kontakta oss direkt vid behov av en skicklig glasmontör och vi kommer att hjälpa dig att lösa problemet så snabbt och smidigt som möjligt.

Play Video

Lokal glasmontör från Linköping betjänar dig!

Behöver du en glasmontör i Linköping? Då har du kommit rätt! Vi på vår firma arbetar enligt nödcentralsprincipen och reagerar omedelbart på alla dina behov.

Vår lokala glasmontör från Linköping känner väl till bostadsområdet och i bästa fall även dess byggnadsbestånd. Detta gör att vi snabbt kan hitta platsen och utföra det nödvändiga arbetet på ett ögonblick.

Vi förstår att en situation med en trasig ruta eller glas kan vara stressande, därför skickar vi en kunnig glasmontör till platsen så snabbt som möjligt. I bästa fall kan du förvänta dig att vi är på plats inom 15 minuter efter att du kontaktat oss.

Så om du behöver hjälp av en pålitlig glasmontör i Linköping, tveka inte att kontakta oss. Vi står redo att hjälpa dig omedelbart och lösa problemet så snabbt och effektivt som möjligt.

Vi är med dig från början till slut

Känner du dig irriterad av att behöva kontakta flera installatörer för att sedan få veta att de inte kan ta på sig mer arbete?


Kontakta och beställ


 

Efter beställning får du en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

 


 

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider


Fakturering och feedback

Kontakta och beställ

Du får en länk till spårningssidan

Vår partner accepterar uppdraget och kontaktar dig

Du får information i realtid om hur arbetet fortskrider

Fakturering och feedback

Utförda uppdrag

...

...

...

...

Vad säger folk om våra glasmontörstjänster?

Det är vad kunderna tycker om våra tjänster:

Kontakta oss!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Glasmontör Linköping 24/7

Har fönstret gått sönder? Våra jourhavande glasreparatörer står redo att hjälpa dig med alla glasproblem, från monteringar till reparationer, alla dagar året runt.

Berga, Djurgården, Ekholmen, Ekkällan, Gamla Linköping, Garnisonen, Gottfridsberg, Hackefors, Hejdegården, Hjulsbro, Innerstaden, Johannelund, Jägarvallen, Kallerstad, Lambohov, Ramshäll, Ryd, Sankt Kors kvarter, Sankt Lars kvarter, Sankt Pers kvarter, Skäggetorp, Stångebro, Tannefors, Tornby, Torvinge industriområde, Ullstämma, Valla, Vallastaden, Vasastaden,Vidingsjö, Vimanshäll, Vårgård, Västra Valla, Åleryd, Östra Valla

Linköping 24 Center locations

Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourhavande central för fastighetsteknik. Vi erbjuder hjälp gällande fastighetstekniska problem. Ni får all hjälp angående fastighetsteknik, både brådskande och icke-brådskande, med endast ett telefonsamtal.

24 Center Sveriges huvudkontor befinner sig på Forsbyvägen 6, Knivsta. Från huvudkontoret betjänar vår kundservice hela Sverige angående fastighetstekniska problem.

24 Center ser till att kunden får kontakt med rätt leverantör som kan vara på rätt tid på plats. Vi tycker att det ska vara bekymmersfritt och snabbt att få hjälp då man behöver den!

De flesta reparations-, underhållnings- och installationsjobb i bostad eller bostadsrätt, man måste äga och bo i bostaden under perioden som arbetet utförs för att få rotavdrag. 24 Center hjälper att ansöka om rotavdrag och kundbetjäningen hjälper dig med frågor angående rotavdrag.

Upp till 30% av arbetskostnaden. Vi hjälper att ansöka om rotavdrag åt er ifall ni är berättigade till rotavdrag.

Typiska skador som omfattas av hemförsäkringen är vattenskador orsakade av trasiga rör eller utrustning kopplad till den samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet vid vattenskada påverkas av den trasiga anordningens eller rörledningens ålder.

Ring ändå. 24 Centers kundtjänst vill hjälpa kunder i alla nödsituationer. Samtalet är kostnadsfritt och många saker kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på kundtjänstens erfarenheten.

24 Center servar även mindre brådskande beställningar. Jobb som beställs minst tre arbetsdagar tidigare har också en billigare timavgift. Du kan själv lägga beställningen som en onlinebeställning på vår hemsida på 24center.se/online-bestallning

Viktiga tips för glasarbeten

Nödlappning och mätning av termoglas görs nattetid och montering sker vid ett senare tillfälle under veckan efter att glaset är klart. Vanliga fönster kan eventuellt repareras vid ett besök på natten, beroende på glasets storlek och tjocklek.

Försäkringen täcker ofta reparation av krossat glas i situationer av skadegörelse och stöld.

Hemförsäkringen täcker en oavsiktlig krossad ruta om rutan är krossad på grund av en plötslig och oförutsägbar orsak. Bor du i bostadsrättsförening täcks brottet på fönstrets yttersta glas av bostadsrättsföreningens försäkring.

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer