Elburen golvvärme

Felsökning och reparation av elburen golvvärme

Golvvärmen kall och elektriker snabbt på plats

Det var en kall natt i januari när en man från Tusby vaknade till att det plötsligt blev kallt i hans hus. Han kände på golvets yta och märkte att den elburna golvvärmen hade lagt av. Termostaten verkade fungera, det hördes ett klick från termostaten men golvvärmen var fortfarande kall. 

Efter det tog han telefonen i handen, sökte efter lokala elföretag som kanske skulle kunna hjälpa honom och började ringa runt de lokala företagen inom elsektorn. Det var inte lätt att få hjälp. Ett ställe var totalt fullbokat och hade inte tid, ett annat sade att de inte har jour och det tredje svarade inte på samtalet. Mannen sökte på internet ännu en stund och hittade ett ställe som lovade att hjälpa snabbt. Det stället var 24 Center och han bestämde sig att försöka ta kontakt med dem dem.

24 Centers kundbetjäning svarade direkt på samtalet och efter ett kort snack med kundbetjänaren, skrev kundbetjänaren ner en kort beskrivning av ärendet enligt följande: “Elburen golvvärme i parhus som slutat fungera. Kund testat termostaten som det inte verkar vara fel på. Termostaten klickar till som den ska men golvet blir inte varmt. Genast på plats, huset håller på att bli kallt”. I telefonen lovade kundbetjäningen en elektriker på plats inom en halvtimme.

 

Efter samtalet dök elektrikern upp enligt överenskommelse. Den vänliga teknikern sökte fram felet och reparerade det snabbt med en professionell självsäkerhet. Efter en stund blev den elburna golvvärmen varm igen och fungerade som ny och mannen behövde inte frysa längre.

Fakturan från 24 Center

24 Centers faktura till kunden var:

Jouravgift: 267,00 euro (ca. 2800 kr)

Jourarbete: 396,00 euro (ca. 4260 kr)

Material: 18,70 euro (ca. 196 kr)

Sammanlagt: 681,70 euro (7 256 kr)

Efter uppdraget

Mannen var mycket tacksam efter att ha fått hjälp efter allt besvär. Hjälpen kom inte endast i form av reparation av golvvärmen. Mannen tyckte att hade hade fått en hel servicehelhet. Från första samtalet till 24 Centers kundbetjäning, den kunniga och trevliga elektrikern som löste problemet ända till feedback formuläret som skickas efter att uppdraget slutförts.

Mannen skrev i feedback formuläret “Felet blev fixat och golvvärmen fungerar fint igen. Kundbetjänaren i telefon artikulerade tydligt så att en sån här lekman som jag förstod vad som händer. I det här fallet finns det inget att förbättra, uppdraget utfördes med ett vitsord av 10/10.” 

På 24 Centers skala i feedback formuläret från 1-5 gav mannen både tekniker och kundbetjäningen ett vitsord på 5/5.

Ring 24 Center då du behöver elektriker

Har du också fått problem med golvvärmen? 24 Center hjälper dig hitta en kunnig elektriker, vare sig problemet elburen golvvärme eller andra elfel så hjälper vi. Vi tar även emot mindre brådskande ärenden och då kan du även beställa online, eller ringa kundbetjäningen ifall du så vill. Kundbetjäningen har öppet 24/7 och ser till att du får den hjälp som du behöver. Ring 020 74 24 70 så hjälper vi.

Ifall du också har fått problem med golvvärmen så ring 24 Center kundbetjäning. Kundbetjäningen har öppet 24/7. Vi hjälper dig med elektriker.

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en förmån värd 100 kronor vid din nästa beställning.