Omdragning av elledningar och installation av uttag

Omdragning av elledningar och installation av uttag

Fastän största delen av beställningarna som 24 Center tar emot brukar vara jourarbeten men vi utför även mindre brådskande arbeten och installationer. Här går vi igenom en mindre brådskande beställning som utfördes under sommaren 2022. En kvinna från Herräng ringde i slutet av maj och frågade om det var möjligt att beställa en elektriker för att hjälpa henne hemma. De höll på att renovera hemma hos sig och behövde en elektriker för att dra om elledningar, installera 2st uttag och byte av fördelningsdosa. Hon ringde 24 Centers kundbetjäning. I kundbetjäningen gick de överens om behovet, när det skulle utföras och priset för jobbet. Ursprungligen skulle arbetet utföras i Juli månad men pga av ändringar av tidtabeller passade inte det ursprungliga datumet och beställningen flyttades framåt med en vecka till slutet av Juni, då det passade bäst åt beställaren. 

Elektrikern kom på plats på den utsatta tiden, drog om ledningarna, installerade uttagen och dosan. Hela arbetet var utfört på 5 timmar.

Fakturering av beställningen

Material sammanlagt: 1087 kr

Servicebil: 690 kr

Arbetet: 5350 kr

Rot-avdrag: -1605 kr

Moms 25%: 1387 kr

Sammanlagt: 6899.00

Kom ihåg att du kan få rotavdrag på utförda arbeten. Kundservicen kan hjälpa med frågor om rot-avdrag och hjälpa med att berätta om vad som behövs för att få rot-avdrag på ett beställt arbete.

Feedback av utförda arbetet

Vi skickar ett feedbackformulär efter varje beställning åt beställaren där man får fritt skriva om upplevelsen samt ge ett vitsord från skalan 1-10. Beställaren var nöjd med det utförda arbetet. Speciellt nöjd var hon med att arbetet utfördes då det passade åt henne. “Nöjd, jag fick rätt hjälp och kunde anpassa tidpunkt efter min möjlighet att vara på plats” löd feedbacken om erfarenhet som kund. På en skala från 1-10 gav kunden som vitsord åt både teknikern och kundservicen 10/10. Bra feedback är alltid trevligt att läsa. 24 Center utvecklar  verksamheten enligt feedback som vi får av utförda beställningar

 

Ring 24 Center då du behöver elektriker

Har du också fått problem med elen hemma hos dig? 24 Center har hjälpt otaliga privatpersoner i nöd. Vi tar även emot mindre brådskande ärenden och då kan du även beställa online, eller ringa kundbetjäningen ifall du känner att du hellre vill prata med en stödperson genast. Kundbetjäningen har öppet 24/7 och ser till att du får den hjälp som du behöver. Ring 020 74 24 70 så hjälper vi. Ifall du har fått problem med elen och behöver en kunnig elektriker så ring 24 Center kundbetjäning. Kundbetjäningen har öppet 24/7. Vi har service inom det mesta angående husteknik. Ifall de behöver en elektriker, rörmokare, spolbil mm. så ring oss. Vi hjälper.

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrev!

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du en förmån värd 100 kronor vid din nästa beställning.