Media Kit

Ett samtal räcker
– för att få hjälp ska vara enkelt

Jourtjänsten inom fastighetsteknik betjänar dig 24/7. 24 Center kopplar samman behovet och leverantören av fastighetsteknikhjälp snabbt och enkelt. Tack vare den innovativa plattformen, applikationen och den unika serviceprocessen erbjuder vi den snabbaste svarstiden på marknaden och den mest avancerade kundupplevelsen i branschen.

Shortlinks

24 Center

Kontaktinfo

Nyheter

Tjänsteprocess

Kunden ringer 24 center när de fått ett hustekniskt problem.

Kundbetjänaren tar emot ordern och befordrar vidare jobbet. Platformen hittar den närmaste fria teknikern som kan lösa problemet.

Partnerbolaget till 24 Center tar emot uppdraget via partner appen och ringer kunden.

Utdrag från kundfeedback

Jag trodde inte det var sant .Samma dag jag ringde efter någon timme kom rörmokare och gjorde jobbet korrekt. UTMÄRKT.
- Milan

Kom på minuten rätt! Snabb trevlig kompetent problemlösare. Grattis och tack!
- Per

Första arbetet gick bra och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete.
- Vvs & Fastighetsservice I Växjö Ab

Var ett bra jobb trevlig kund hon gilla snabb service.
- Byggservice Tanum Ab

Senaste bloggar

10 sätt att spara energi
Allmän

10 sätt att spara energi

Tiden för årets högsta elkonsumtion är här, och många kommer ihåg förra vinterns toppar i elräkningarna. Vi uppmuntrar till att fortsätta spara el, eftersom små

Läs mer

Media kontakter

Joose Pinomaa CEO_24 Center Ab

Joose Pinomaa

CEO
+358 40 196 6396
[email protected]
FI, ENG

Tommy Ekhorn_ Country Operations Manager Sverige

Tommy Ekhorn

Operations Manager Sverige
+47 455 00 977
[email protected]
SWE, ENG

Jens Haug_ 24 Center Team Leader Norge

Jens Haug

Team leader Norge
+46 73 42 25 398
[email protected]
NO, ENG

Bildgalleri

Klicka på bilden för att se hela bilden och ladda ner den.

Verksamhetsprincip

Play Video

24 Center är en jourcentral inom fastighetsteknik, där vi alltid vet vilka av proffsen som kan vara på plats snabbast. Vi vill lösa byggnadstekniska problem snabbt och pålitligt, när som helst och var som helst. Vi vidarebefordrar uppdraget till det installationsföretag som kan komma på plats snabbast. Det räcker med att kontakta oss en gång.

Vårt HVAC-servicekoncept är branschens mest innovativa och unika servicekoncept, där vi förhindrar att skador eskalerar samt vidarebefordrar uppdrag till våra lokala partners som utför arbetet från början till slut på dina villkor.

Vid 24 center vet vi alltid vilket proffs som kan vara på plats snabbast. I allmänhet är jourhavande tekniker hemma och vaknar sömniga till dina samtal eller i värsta fall svarar de inte alls. Vår nödcentralsprincip innebär att det räcker med att kontakta oss en gång, sedan tar vi hand om allt som behövs i ditt ställe.

24 Centers kundtjänst är på plats under årets alla dagar och besvarar ditt samtal snabbt. Var beredd att uppge en exakt beskrivning av dina behov såväl som din kontaktinformation. Efter behovsbedömningen tillhandahåller vi vår tydliga prissättning. När du har accepterat vårt erbjudande kommer vi att acceptera din beställning och du har ett proffs ofta på plats redan inom 15 minuter.

Vi erbjuder fullständig nöjdhetsgaranti för arbetet och står alltid på kundens sida vid eventuella reklamationer.

Du betjänas alltid av ett lokalt proffs!

Map of Sverige

Ta kontakt

Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller kontaktformuläret på vår webbplats.

Mottagning av beställning

Vi besvarar ditt meddelande omedelbart. Vi gör en behovsbedömning, registrerar din kontaktinformation i vårt system och ber dig acceptera prissättningen.

Uppdragets behandling

Vi utreder med hjälp av vårt system tillgängligheten av lokala yrkeskunniga. Du får ett textmeddelande från vår partner när den har tagit emot uppdraget.

Utförande av uppdraget

Våra partners kontaktar dig omedelbart för att komma överens om arbetet samt andra praktiska detaljer och schemat. Våra partners hanterar arbetet och betjänar dig från början till slut.

Fakturering

Vi skickar en faktura inom tio dagar efter arbete slutförts. Fakturan har betalningstid på 7 dagar. Du kan betala med din valda betalningsmetod (banköverföring, kreditkortsbetalning, mobilbetalning).

Serviceutveckling

Efter beställningen skickar vi en kundfeedbackundersökning för att förbättra vår verksamhet. Vi lottar varje månad ut ett SuperPresentkort på 500 kronor till någon av dem som besvarat undersökningen.

Skicka en reklamation

Tyvärr kan vi inte alltid betjäna dig som vi önskar. Dela din erfarenhet med oss genom feedbackformuläret eller via e-post till [email protected] / [email protected]. Vi behandlar din reklamation så snart som möjligt för att korrigera vårt misstag.

Bästa kundservice

Efter att ha behandlat din reklamation skickar vi dig en kundfeedbackundersökning för att säkerställa bästa möjliga kundupplevelsen. Vi utvecklar vår verksamhet utifrån din feedback.

Kontakta oss!

Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.

Vanliga frågor om 24 Center

24 Center är en jourhavande central för fastighetsteknik. Vi erbjuder hjälp gällande fastighetstekniska problem. Ni får all hjälp angående fastighetsteknik, både brådskande och icke-brådskande, med endast ett telefonsamtal.

24 Center Sveriges huvudkontor befinner sig på Forsbyvägen 6, Knivsta. Från huvudkontoret betjänar vår kundservice hela Sverige angående fastighetstekniska problem.

24 Center ser till att kunden får kontakt med rätt leverantör som kan vara på rätt tid på plats. Vi tycker att det ska vara bekymmersfritt och snabbt att få hjälp då man behöver den!

De flesta reparations-, underhållnings- och installationsjobb i bostad eller bostadsrätt, man måste äga och bo i bostaden under perioden som arbetet utförs för att få rotavdrag. 24 Center hjälper att ansöka om rotavdrag och kundbetjäningen hjälper dig med frågor angående rotavdrag.

Upp till 30% av arbetskostnaden. Vi hjälper att ansöka om rotavdrag åt er ifall ni är berättigade till rotavdrag.

Typiska skador som omfattas av hemförsäkringen är vattenskador orsakade av trasiga rör eller utrustning kopplad till den samt brand-, rök- och sotskador. Ersättningsbeloppet vid vattenskada påverkas av den trasiga anordningens eller rörledningens ålder.

Ring ändå. 24 Centers kundtjänst vill hjälpa kunder i alla nödsituationer. Samtalet är kostnadsfritt och många saker kan lösas hemma med hjälp av tips baserade på kundtjänstens erfarenheten.

24 Center servar även mindre brådskande beställningar. Jobb som beställs minst tre arbetsdagar tidigare har också en billigare timavgift. Du kan själv lägga beställningen som en onlinebeställning på vår hemsida på 24center.se/online-bestallning