Proffs i fastighetsteknik?
bli en del av vårt nätverk

Partnerskap

24 Centers verksamhet bygger på en heltäckande hänsyn till kunden och på skapandet av bästa möjliga fastighetstekniska service och kundupplevelse, oavsett tid och plats. Vi är specialiserade på försäljning och förvärv av suveräna fastighetstekniska tjänster. Vi värvar kunder i våra partners ställe och vidarebefordrar alla uppdrag till våra lokala partners.

Uppdraget accepteras av partnern när uppdragets beskrivning, schema och plats passar den utförande parten. Efter slutfört uppdrag fakturerar partnern 24 center i enlighet med samarbetsavtalet, och vi skickar sedan fakturan till kunden.

Vi genomför en undersökning om kundnöjdhet efter varje slutfört uppdrag. Kunderna ger feedback om 24 Centers kundtjänst och om tjänsten som helhet. Dessutom ger kunderna feedback om montörens verksamhet, som kan ses på partnerns egen portal. Partnern kan också ge feedback till 24 center via sin egen portal. Vi utvecklar vår verksamhet baserat på den feedback vi får, så att den blir ännu bättre och mer användarvänlig.

24 Centers serviceprocess

Arvid Persäter

Partners
+46 73 03 34 635
partners(at)24center.se

David Persäter

Kundservicedirektör & Partners
+46 70 29 56 922
partners(at)24center.se

Hur fungerar Partner Portalen?

24center logo

Logga in på Partner Portalen med uppgifter du har fått

24center logo

Granska öppna arbetserbjudanden

24center logo

Välj ett arbete som passar för dig att utföras

24center logo

Markera arbetet som slutfört och fakturera 24 Center för det

Du kan också beställa arbeten eller få hjälp med Partner Portal på 020 74 24 70